Kdo se ukvarja s širjenjem platišč???

Re: Kdo se ukvarja s širjenjem platišč???
Dvigam iz nafte, je tu kaj novega? Se še da poširit platišča kje pri nas ali kako je s tem?

na obali zdaj dela to ta ki je od pikota iz Žiri odkupu priprave. Forgotten na Favdlu.
izdelek:

kontakt: 040847642
Cena 25-30 komad
lp
izdelek:

kontakt: 040847642
Cena 25-30 komad
lp
Let's go Brandon!

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
že ma kej prakse? jst mam tud ene za poširit...pa ni prostora za napake ker so 20 col železne.

pojma nimam. To je kako leto nazaj kupu. Vem da jih je neki naredu ker sem mu jaz zrihtal adapter za 5x205. pokliči ga.
Let's go Brandon!

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
nenene, ne zastupš...fant rab kilometrino pr takmu delu
mene to zanima, drugač mam drago in preizkušeno verzijo - sam veš koga.

Ooo, super! Morem poklicat ko / če bo tak daleč. Hvala!

Smem vprašat kdo je to? ta preizkušena in draga varianta?croma_man wrote:nenene, ne zastupš...fant rab kilometrino pr takmu delumene to zanima, drugač mam drago in preizkušeno verzijo - sam veš koga.

Ok, še ena neumna ideja. Obstaja kak mojster, ki bi "zožal" komplet alu platišč? Konkretno, da bi odrezal pas 1 inče na notranji strani platišča, pa potem privaril nazaj ostali obroč.

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
po moje vsak ki obvlada varit aluminij,ima (on ali sosed) zadosti veliko stružnco in je malo iznajdljiv
Drgač pa Kuret tudi to dela(širi oz menja cel rob če je preveč stolčen),pa mogoče tudi ostali ki se ukvarjajo z obnovo alu platišč. Edino vem da je mora videt feltno kako je narejena,zaradi notranjega profila feltne. Zaradi montaže in demontaže gume. Če je v tvojem primeru feltna dovolj široka,da ostane tisti rob cel in da mu na preostanku feltne ostane še en malo tistega najmanjšega premera feltne,potem po moje brez problema

Drgač pa Kuret tudi to dela(širi oz menja cel rob če je preveč stolčen),pa mogoče tudi ostali ki se ukvarjajo z obnovo alu platišč. Edino vem da je mora videt feltno kako je narejena,zaradi notranjega profila feltne. Zaradi montaže in demontaže gume. Če je v tvojem primeru feltna dovolj široka,da ostane tisti rob cel in da mu na preostanku feltne ostane še en malo tistega najmanjšega premera feltne,potem po moje brez problema
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...