P: 2x dvojni Dellorto DHLA 40 H

- karoserist.si
P: 2x dvojni Dellorto DHLA 40 H
Prodam matching pair 2x dvojne vplinjače DHLA 40 H.
So zelo lepo ohranjeni, na enem ohišju manjka le en mixture screw in blanking screw...(se dobi...cena par evrov...), vse se lepo vrti, nič zluftano.
Če kdo slučajno rabi take vplinjače za CIH motor, imam še sesalne kolektorje in izpušni kolektor ter ohišje termostata, ki se rabi pri prehodu na 2x dvojne vplinjače.
Prosim resni.
ZS ali 051/800-575 po 17h.
So zelo lepo ohranjeni, na enem ohišju manjka le en mixture screw in blanking screw...(se dobi...cena par evrov...), vse se lepo vrti, nič zluftano.
Če kdo slučajno rabi take vplinjače za CIH motor, imam še sesalne kolektorje in izpušni kolektor ter ohišje termostata, ki se rabi pri prehodu na 2x dvojne vplinjače.
Prosim resni.
Last edited by karoserist.si on 23 Oct 2018, 20:03, edited 1 time in total.

Re: P: 2x dvojni Dellorto DHLA 40 H
Kaksno ohisje vodne pumpe je to?karoserist.si wrote:Prodam matching pair 2x dvojne vplinjače DHLA 40 H.
Če kdo slučajno rabi take vplinjače za CIH motor, imam še sesalne kolektorje in izpušni kolektor ter ohišje vodne pumpe, ki se rabi pri prehodu na 2x dvojne vplinjače.
Prosim resni.
Powered by M.K.

- karoserist.si

Ups napaka...sem ze zatipkal mislil sem ohisje termostata.
Ohisje dbilas, ki je skrajno desno na tej sliki.
Je malo drugacno od originalnega ohisja termostata na CIH motorjih in ne ovira sesalnih kolektorjev pri upgrade-u na 2x dvojne vplinjace.
Sem ze popravil v zgornjem tekstu...hvala

Ko sem pisal tekst sem ravno iskal ene vodne pumpe in mi je slo to tako po glavi da sem se zatipkal

@dennis18
To paše na naš avto?
in če bo denisov odgovor Da ...
@karoserist.si kolko stane set in te morda zanimajo kaki drla v kompenzacijo, zdaj ko imaš primern avto
To paše na naš avto?
@karoserist.si kolko stane set in te morda zanimajo kaki drla v kompenzacijo, zdaj ko imaš primern avto

O Anja .. o tebi se mi sanja.

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
To pase na vas avto!Cox wrote:@dennis18
To paše na naš avto?

Kul, Lada na dveh duplih bo zanimiva!Anzee wrote:To pase na vas avto!Cox wrote:@dennis18
To paše na naš avto?

- karoserist.si
Če bo denisov odgovor Da...Cox wrote:@dennis18
To paše na naš avto?
@Cox: potem se bomo že kaj zmenili, da bo za vse prav

Na sliki, ki sem jo pripel niso 40-ke ampak 45-ke, bom v naslednjih dneh naredil kako sliko 40-k.
A ko omenjaš set misliš na vse skupaj z sestalnimi/izpušnim kolektorjem, ohišjem termostata ali samo fergije?

@seba...ce ne prodas kompleta bi me zanimalo ohisje termostata, ce se prodaja posebaj...
Tnx
Tnx