Pozdravljeni, ker čistimo skladišče na Brezovici imamo na voljo veliko originalnih in neoriginalnih delov za starejsa in novejsa Opel vozila. Več informacij na 041805666.
lp žiga
Razni Opel rezervni deli

Re: Razni Opel rezervni deli
Imate kje založene plastične pante za tank od kadetta c limo?
http://www.opel-classic-parts.com/images/shop/01613.jpg
Long shot, ampak probat je treba
http://www.opel-classic-parts.com/images/shop/01613.jpg
Long shot, ampak probat je treba

Sem povprašal ampak žal ne :/

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Bilo bi super, ce bi imeli kaksen seznam delov... velikokrat je tako, da naceloma nicesar ne rabis, ker kukr "vse dela"... ce pa vidis kaksen nov kos pa bi vseeno zamenjal.. Se pa zavedam da je veliko malenkosti, ki so zamudne za popisat.
Mogoce kaksna vzigalna tuljava za za avtomobile z elektronskim vzigom (najrajse opel CIH, lahko podam katalosko)?
Mogoce kaksna vzigalna tuljava za za avtomobile z elektronskim vzigom (najrajse opel CIH, lahko podam katalosko)?

Anzee tukaj se popolnoma strinjam stabo ampak delov je res ogromno časa pa žal ni da bi vse to popisal, nekateri ste me že klicali pa vam žal nisem imel časa vrniti klic kot sem obljubil zato se že v naprej tukaj opravičujem. So pa res drobnarije ampak mislim da bi komu še lahko kaj prišlo prav.Sem prišel na idejo če bo kdo kaj rabil se lahko oglasi in skupaj pogledamo kaj imam ker sam zaenkrat še nisem tok v stvari da bi natančno vedel za katero tuljavo se gre.Bom pa povprašal očeta pa vam čim hitreje sporočim na ZS. 

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Jz z veseljem pridem pogledat, sporoci kdaj lahko
pa magari se malo popisemo. Sej enkrat sem ze vzel nekaj robe - en semering za menjalnik in gumo okoli vilice sklopke