P: Honda Shuttle 4x4 1990

P: Honda Shuttle 4x4 1990
Upam, da je s svojimi 26imi leti avto dovolj star za objavo tukaj.
Meni so ti avti pri srcu ravno zaradi svojega izjemnega real time štirikolesnega pogona (dodatna počasna prestava zraven prve), hondinega zanesljivega 116KM motorja, ter svoje uporabnosti in prostora. Naprodaj je saj se spogledujem z bmw e30. Avto ima veljaven tehnični pregled do decembra. Do voznega stanja mu manjka popravilo vpetja zadnje desne roke - nekaj varjenja. Ima vlečno kljuko in gretje sedežev. Motor menjalnik in pogoni so brezhibni, dobre zimske gume. Avto je primeren tudi za dele kot darovalec motorja in pogonov, ter ostalih kosov ali za kak projekt.
Lahko pa se registrira in vozi, vsaj do decembra.
Slike pošljem na mail saj so prevelike, da bi jih pripel.
dosegljiv: 031-518-815
Meni so ti avti pri srcu ravno zaradi svojega izjemnega real time štirikolesnega pogona (dodatna počasna prestava zraven prve), hondinega zanesljivega 116KM motorja, ter svoje uporabnosti in prostora. Naprodaj je saj se spogledujem z bmw e30. Avto ima veljaven tehnični pregled do decembra. Do voznega stanja mu manjka popravilo vpetja zadnje desne roke - nekaj varjenja. Ima vlečno kljuko in gretje sedežev. Motor menjalnik in pogoni so brezhibni, dobre zimske gume. Avto je primeren tudi za dele kot darovalec motorja in pogonov, ter ostalih kosov ali za kak projekt.
Lahko pa se registrira in vozi, vsaj do decembra.
Slike pošljem na mail saj so prevelike, da bi jih pripel.
dosegljiv: 031-518-815
Last edited by DKsW123 on 06 May 2016, 18:46, edited 1 time in total.

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
Re: P: Honda Shuttle 4x4 1990
tale pogon za v grabn ni...ne pa za na cesto.
sm mel eno zimo shittla...ta tvoj revolucionarn pogon je skoz spredn, ko spredni zdrsnejo pa zadnega pržge na pas mater in nimaš osnovne opcije uživat v snegu. Kar sm se pa po terenu z novimi S3 eskimoti vozil pa tud ni bil presežek.
sm mel eno zimo shittla...ta tvoj revolucionarn pogon je skoz spredn, ko spredni zdrsnejo pa zadnega pržge na pas mater in nimaš osnovne opcije uživat v snegu. Kar sm se pa po terenu z novimi S3 eskimoti vozil pa tud ni bil presežek.

- killer_beast
- Avtomobil: Opel Kadett C 1979
Sej tut quattro pogon podobnega letnika ni ravno nek presežek. Ali pa recimo od Subaruja Justy, Impreza ... Pa v oglasih vedno vsi pišejo odlični pogoni bla bla bla, verjetno pa še niso menjal olja v diferencialih ipd.croma_man wrote:tale pogon za v grabn ni...ne pa za na cesto.
Sploh pa za kakšno resno zabavo na snegu/ledu rabiš ježevke, ali pa vsaj ketne. Vozil sem precej novih modelov BMW z xDrive pogonom. Lahko je pogon še tako dober in napreden, pri cestnih gumah se hitro konča.

quattro podobnega letnika ni lih nek presežek?
audi v8 par let starejši je mel 2 torsen diffa. to je presežek. pa praktično neuničljiv sistem.

audi v8 par let starejši je mel 2 torsen diffa. to je presežek. pa praktično neuničljiv sistem.

Škatla lahko damo blatnik k blatniku z fiat pando.
Quattro?
- naj te uporabnik nad tem postom zapelje z enim iz podpisa.
Subaru Impreza?
Mislim da si izbral napačne znamke,da opišeš famozni Hondin avd.
Quattro?

Subaru Impreza?
Mislim da si izbral napačne znamke,da opišeš famozni Hondin avd.

- killer_beast
- Avtomobil: Opel Kadett C 1979
Fantje, pomirite se malo.
Nimam nobenega namena provocirat kogarkoli. Želel sem le povedati, da se 4 kolesni pogoni pri vseh avtomobilskih blagovnih znamkah z leti razvijajo. Jasno je, da quattro pogon "1. generacije" ni enak tistemu iz naslednje itd. In seveda, Audi V8 je bil takrat Audijev flagship. Ostali Audiji tistega letnika niso imeli enakega pogona.
Pa prosim, ne me obtoževat, da sem kjerkoli napisal, da je awd iz Škatla famozen al nevem kaj, ker nisem.
PEACE

Pa prosim, ne me obtoževat, da sem kjerkoli napisal, da je awd iz Škatla famozen al nevem kaj, ker nisem.
PEACE

Hvala za tovjo izkušnjo.croma_man wrote:tale pogon za v grabn ni...ne pa za na cesto.
Tole je že moj drugi shuttle, dotičen avto pri meni terena ni videl, ga je pa prejšnji toliko več. Z avtom sem se vozil po gozdovih (niti sledi o kakšni poti ali cesti), po močvirjih in blatu. Celo na blatno motocross progo sem šel, da sem določenim ljudem dokazal. Obtičal sem šele, ko je avto nasedel na podvozje in so bila kolesa v zraku (ker me je potegnilo v bande - ali kako se temu pač reče), takrat se je tudi lepo videlo kako se kolesa vrtijo. Morda s tvojo ni bilo vse OK glede pogonov, ali pa se pač najina subjektivna mnenja toliko razlikujejo. Je pa res, da "povprek" vožje ala impreza ali micka avto ne omogoča. Spoštujem pa tvoje mnenje

Kakorkoli, avto je zaaran do sobote, dejansko se ni dolgo prodajal tako, da verjetno neka jajca za "po grabnu" ravno niso. Vsaj za bodočega kupca.