hramba vozil

hramba vozil
Zdravo!
Iscem kakega kamerata da bi skupaj najeli neko skladisce za hrambo projektov. Ljubljana okolica, do 50km izven... Eventuelno lahko tudi dlje, ce stvari dorecemo kot se zagre.
Gledam nekje 100 - 200 kvadratov, seveda za cim manjso najemnino. Idealno bi bilo, da lahko pozameznik spravi tri avtomobile za cca 50-70eu mesecno.
Ce je kdo resen me lahko poklice 051 622 623, se dobimo na kavici in kako recemo na to temo.
Ce kdo slucajno ve za kaj ugodnega, pa le z besedo na dan!
Lp
Iscem kakega kamerata da bi skupaj najeli neko skladisce za hrambo projektov. Ljubljana okolica, do 50km izven... Eventuelno lahko tudi dlje, ce stvari dorecemo kot se zagre.
Gledam nekje 100 - 200 kvadratov, seveda za cim manjso najemnino. Idealno bi bilo, da lahko pozameznik spravi tri avtomobile za cca 50-70eu mesecno.
Ce je kdo resen me lahko poklice 051 622 623, se dobimo na kavici in kako recemo na to temo.
Ce kdo slucajno ve za kaj ugodnega, pa le z besedo na dan!
Lp

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Re: hramba vozil
To smo s papijem, l4uk0m, RE21 in se kaksnim ze kar nekaj casa nazaj iskali. Sicer ne prav aktivno, vseeno pa.
Super bi bilo ce bi se naslo kaksen stari skedenj ali kaj podobnega.. Mogoce bi se splacalo po kaksnih kmetijah po okolici lj malo zapeljat..
Super bi bilo ce bi se naslo kaksen stari skedenj ali kaj podobnega.. Mogoce bi se splacalo po kaksnih kmetijah po okolici lj malo zapeljat..

Dejstvo je da dobis fejst skladisce za 300eu mesecno, primer turjak 160 kvadratov, 3m strop, voda, elektrika, wc.. Sam to bi moralo bit vsaj 5 ljudi da je ekonomija.. Zdej problem je potem vsak mesec vse lovit in denar pobirat =). Pa problem je resnih pet komadov najt, samo eden ga zacne svirat pa smo ostali ze skoraj v riti.. Malo dregni te kandidate, ce je kdo za stvar hitro najdem plac =)
Lp
Lp

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Evo, se se jaz javim...
Ideja se slisi vrhunsko, kot receno smo ze mal razmisljal o tem, je pa meni iskreno povedano to ze malo dalec. Trenutno imam eno mini-garazo na drugem koncu Ljubljane pa ne vem ce bi si zelel se dlje vozit...je pa res, da je prakticno nemogoce kje blizje dobit kaj za ugoden denar...ali pac?
Lp

Lp

http://www.bolha.com/nepremicnine/garaz ... 1433864116
Koncno je prislo nekaj zanimivega, malo da ne center ljubljane, elektrika je notri, vse zagrajeno... Na voljo je 200 kvadratov, kar znese 300eu mesecno. Moj budget je 100, sepravi bi nucal se dva borca =). Za ta denar dobis cca 65 kvadratov, fajn je pa ker je visina. Mas fino plac za tri parkirat, preko se naredi nek oder in je se za robo pospravit =P.
No ja, ce bi koga slucajno zanimalo me lahko poklice. 051/622 623
Lp
Koncno je prislo nekaj zanimivega, malo da ne center ljubljane, elektrika je notri, vse zagrajeno... Na voljo je 200 kvadratov, kar znese 300eu mesecno. Moj budget je 100, sepravi bi nucal se dva borca =). Za ta denar dobis cca 65 kvadratov, fajn je pa ker je visina. Mas fino plac za tri parkirat, preko se naredi nek oder in je se za robo pospravit =P.
No ja, ce bi koga slucajno zanimalo me lahko poklice. 051/622 623
Lp

-
- Avtomobil: MB 230.6 71' MB 200D 88' MB 300TE 91'
Mene tole kr mika, je pa zares 300m2, kar pol znese 450€.
Če slučajno najdeš še koga me kontaktiraj.
Če slučajno najdeš še koga me kontaktiraj.

Ja ja, vse skup je 300 sam ma lastnij ocitno neki zase
.. Po telefonu je rekel da je na voljo 200. No kul smo na vezi..
Lp

Lp

-
pismu mene bi tut zanimal.. sam ne vem ce bi dolgorocno.. al pa tut. Dej a se se kdo najde da je se mal cenej? Jz bi en al pa dva avta dal not.. sam bolj samo enga, takrat ko ga je treba posraufat 
pismu, dejmo se mal zorganizirat

pismu, dejmo se mal zorganizirat

Naceloma bi bil tudi jaz zadovoljen z 50 kvadrati, torej cakamo se cetrtega clana =)
Lp
Lp

-
Uporabnik tombin ima tudi 2 avta za hrambo! Upam da se kmalu javi