Opel Kadett C

Re: Opel Kadett C
mat siva

Pata, si kaj razmišljal o tem da bi dal avto speskat?
Celoten poden, motorni prostor, prtljažnik, ter dosti notranjosti, obrobe, blatnike, vezna....
Celoten poden, motorni prostor, prtljažnik, ter dosti notranjosti, obrobe, blatnike, vezna....

Da sem o tem razmišljal saj imam doma 2 peskalnici in tudi peskam določene dele... in ja kjer je kaj rje bom mal popeskal ampak problem je v tem da rje je skupaj 10cm2 torej se mi niti ne velja raje mal početkam... Drgači pa ja lepše rata z peskanjem,lažje je, mogoče tudi ceneje ampak je drug problem... pesek ostane v kotičkih,nase zelo vleče vlago,posledice verjetno veš kakšne so. Kot dokaz lahko prlimam sliko prijateljevega fičota po enem letu... grozota. To je moje mnenje.JBezek wrote:Pata, si kaj razmišljal o tem da bi dal avto speskat?

- grega983
- Avtomobil: Lancia Delta HF turbo, Alfa Romeo 33 16v Permanent 4, Lancia Thema 16v Turbo LS
Potem pa samo upaš, da je mojster za peskanje pred barvanjem uspel sčistit ves pesek iz xy nevidnih vogalov. V nasprotnem primeru imaš še bistveno bolj srdito vojno z rjo.
Aja, na to si pozoren šele po tem, ko od peskanja ni povilo vseh ravnih fleh

Če italjanu rečeš da je cigan s tem v bistvu žališ cigana

Če bi peskal bi sam saj imam peskalnico doma... delam use sam od A do Ž... kakor bo tudi na tem kadettu delu bom use sam od A do Ž. Naj si bo to karoserija,podvozje,pogon,motor,notranjost...grega983 wrote:Potem pa samo upaš, da je mojster za peskanje pred barvanjem uspel sčistit ves pesek iz xy nevidnih vogalov. V nasprotnem primeru imaš še bistveno bolj srdito vojno z rjo.

po moje najlepše barve na kadettih:

na zlatih feltnah

na zlatih feltnah

- Waxxx
- Avtomobil: 1977 Opel Kadett C 1.2N, 1980 Zastava 101 Confort, 2011 BMW 318d Touring
Kdo ma rumenga s črno havbo?
Kar se barv, ki jih je ZiZa izpostavu... c) pustite pr miru!!!

Kar se barv, ki jih je ZiZa izpostavu... c) pustite pr miru!!!

- Waxxx
- Avtomobil: 1977 Opel Kadett C 1.2N, 1980 Zastava 101 Confort, 2011 BMW 318d Touring
Sliko kradeš meni, ja! 

se oproščamWaxxx wrote:Sliko kradeš meni, ja!