Opel Kadett C - limo, 1979

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
Re: Opel Kadett C - limo, 1979
ok, truedat 

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Ce mam kdaj slab dan grem tole prebirat pa se tisto temo v malih oglasih in sem garant v 5min spet doberFleko wrote:Why? z veseljem preberam njegove poste

Na začetku sem mislil, da se g. Mitja piše ŠČEK (fantje, ki poznajo osebo bojo že vedeli zakaj)!
Te pa ko sem, malo brau fse napisano sem se pa malo zamislo. Prosim te Mico malo se fzami k sebi in poglej, če ma toti Kadett isko ali ne!Zdaj pa tak, kupi si karto za bus in idi pogleda, če ima toti afto iskro, ker smo že tak al tak vsi zrajcani ali toti afto sploh vžge. Naredi, kar ti prikazuje toti video, ki ti ga je prilimo Anžee in gasa. Afto bo splelo, ti rečem!
Srečno! Mi smo s tabo
Te pa ko sem, malo brau fse napisano sem se pa malo zamislo. Prosim te Mico malo se fzami k sebi in poglej, če ma toti Kadett isko ali ne!Zdaj pa tak, kupi si karto za bus in idi pogleda, če ima toti afto iskro, ker smo že tak al tak vsi zrajcani ali toti afto sploh vžge. Naredi, kar ti prikazuje toti video, ki ti ga je prilimo Anžee in gasa. Afto bo splelo, ti rečem!
Srečno! Mi smo s tabo

jaz bi proso administratora če lahko zbriše vseskupaj

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Neč nea bomo brisali. Kar je zapisano je f internetske anale zaznamvanu! V spominu inu opominu za nase zanamce. Ter za splošno zabavljanje.

Anzee wrote:Neč nea bomo brisali. Kar je zapisano je f internetske anale zaznamvanu! V spominu inu opominu za nase zanamce. Ter za splošno zabavljanje.
Zato da se delajo nekateri (kekeci) norca... ko jih jebe vse skup

Če čakaš, da bo avto začel sam od sebe delat, predlagam, da vse skupaj zagonš v Dravo ali prodaš PO-ju za 250€ in se začneš ukvarjat z botaniko.
Get low, no matter how

Fleko wrote:Če čakaš, da bo avto začel sam od sebe delat, predlagam, da vse skupaj zagonš v Dravo ali prodaš PO-ju za 250€ in se začneš ukvarjat z botaniko.
za 250€ lahko nekoga ubijem pa ga na vrtu zakopan da vsaki dan hodim po njem....

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
čuješ lepo si mu povedo, zaj se je sigurno fsral