Alfa Romeo Trentatre Permanent 4

grega983
Avtomobil: Lancia Delta HF turbo, Alfa Romeo 33 16v Permanent 4, Lancia Thema 16v Turbo LS

Re: Alfa Romeo Trentatre Permanent 4

Post by grega983 » 01 Jul 2015, 16:55

Se, je pa za manjše pi...je poštnina prevelika oz. je ceneje se pomatrati in poiskati na tej strani meje.
Večino mehanskih kosov se še da dobiti, karoserijski so večinoma samo rabljeni originali (vse živo na lagru :) ), rahla veselica je samo s specifičnimi deli pogona za ta model.

Fora. Prejšnji teden sem dobil sprednje zavorne ploščice, ki so se vlačile po slovenskih skladiščih že od leta 2001 :oops:
Če italjanu rečeš da je cigan s tem v bistvu žališ cigana
$küll
Avtomobil: Audi Quattro

Post by $küll » 01 Jul 2015, 18:21

boh, po mojih izkušnjah je obratno, je ceneje plačat še poštnino kot zgubljat cajt po naših trgovinah z maržami. kljub popustom dobim ceneje okoli po svetu...
DS71
Avtomobil: Manta 400 & Stingray

Post by DS71 » 01 Jul 2015, 20:25

grega983 wrote:
DS71 wrote:ne rabiš po netu iskat citronke ..imaš topik nekje tukaj gor :D

drgač pa... ben fatto :!: :lol:

Jebala te citronka pa net :lol:

Po videnem je šparova citronka cenejša in pa boljša od tuševe :)
Jebala tebe :lol: A si na spletu najdu rezultate al citronko ? Jaz sem razumel da rezultate .. :lol:
"Čisto navdušen nad rezultati čiščenja s citronsko kislino na spletu sem nabavil čisto malo zalogo citronke, da spedenam zavorne čeljusti"
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...
zzzevs87
Avtomobil: Alfa Romeo 33, Alfa Romeo GT

Post by zzzevs87 » 06 Jul 2015, 22:08

Če boš rabil servo letev se lahko kaj zmeniva. Imam tudi 2 pumpi in komplet lajtunge. Lahko kaj kompenzirava :)
grega983
Avtomobil: Lancia Delta HF turbo, Alfa Romeo 33 16v Permanent 4, Lancia Thema 16v Turbo LS

Post by grega983 » 07 Jul 2015, 06:04

Nič ne prebiraš zs-jev :-)
grega983

Post by grega983 » 27 Jul 2015, 21:38

Torej ..... FLAR servisna mreža ......

Nekdo je omenil, da za e28 šalce za fedre na amortizerjih na pooblaščencu stanejo 12 eur/kos ?

Je veselje ko gnjaviš tipu za pultom na AT v Mariboru in je ta veseljak erste klase lenoba, da preveri kaj pravi eper .... ki pravi da se obravnavanih delov ne proizvaja več. Zanj je tako zgodba zaključena. Brez preverjanja morebitnih starih zalog ....

Jebeš takega pooblaščenca.

Petrovčiča se izognem, ker pač se v preteklosti njegovi mehaniki niso izkazali .....

Pa pridem po vezah do Štepančiča v Arclinu. Ti veseljaki so nazadnje te šalce kar povarili .....

.... jebeš tak servis ....

Po daljšem raziskovanju in povpraševanjih in uporabi vse živo poznanstev sem imel na razpolago NOS komplet za 50 eur (ker je pred leti nekdo od nekega servisa v LJ nabavil vso zalogo rezervnih delov in se mu vlačijo doma), druga varianta je pa bil specializiran spletni prodajalec rezervnih delov za alfo, kjer pa je bila ponudba 46 eur/kos .....

Se ve kje sem naročil šalci :)

Od ostalih neumnosti ....

Po krajšem prepričevanju se je vdala gospa darovalka in odvrgla nekaj materialnih dobrin, zzzevs pa je skasiral pik dveh os .... na isto uho. Zgleda možakar predela preveč sladkarij in diši malim nadlogam :D

Image
Torej, darovalka ima prevoženih 115 kkm in je razen deloma zelo slabe karoserije idealna darovalka za raznorazne drobnarije in večje karoserijske kose ....

... ki se veselo zbirajo na upu, ki je pripravljen za ličarja
Image
Image

Je pa bilo potrebno na obeh sprednjih vratah nameniti nekaj pozornosti spodnjemu robu, kjer sta omele oboje vrat nekaj krast .... ki se jih je posaniralo :)
Image

Bo pa potrebno pred ličanjem popraviti poliesterski podaljšek sprednjega odbijača, ker je že videl nekaj obcestne akcije
Image

In še od ostalih neumnosti v garaži ....

Ukvarjam se s tem električnim kaosom
Image
Samo avtomobilska elektrika brez ABS-a in ECU žile

Spimpala se je tudi zobata letev, ki je bila deležna svežih vijakov, manšet in temeljitega čiščenja. Semeringov se ni menjalo, ker nazadnje med probnimi vožnjami ni puščala
Image

Motorne elektrike še nisem pipal, ker se odločam v katero smer iti s mopedom. Rajcajo me namreč trobente ..... zgolj in samo zaradi zvoka :D
smukc91
Avtomobil: alfa romeo 75 3.0

Post by smukc91 » 27 Jul 2015, 22:23

http://www.ahmotorsports.co.uk/index2.htm

tlele si poglej tuning dele za boxerja :oops: ;)

btw a ma ta tip pr kerem si šalce uzel kej delov za 75 ? :D :oops:
grega983

Post by grega983 » 28 Jul 2015, 06:41

Huh, bom vprašal

Rabiš kaj konkretno ?
smukc91
Avtomobil: alfa romeo 75 3.0

Post by smukc91 » 28 Jul 2015, 07:06

Nic konkretno:D ce ma kak seznam bi blo supr ;)
grega983

Post by grega983 » 28 Jul 2015, 07:26

Servis Nord

Marjan
041 770 750
Post Reply