Torej ..... FLAR servisna mreža ......
Nekdo je omenil, da za e28 šalce za fedre na amortizerjih na pooblaščencu stanejo 12 eur/kos ?
Je veselje ko gnjaviš tipu za pultom na AT v Mariboru in je ta veseljak erste klase lenoba, da preveri kaj pravi eper .... ki pravi da se obravnavanih delov ne proizvaja več. Zanj je tako zgodba zaključena. Brez preverjanja morebitnih starih zalog ....
Jebeš takega pooblaščenca.
Petrovčiča se izognem, ker pač se v preteklosti njegovi mehaniki niso izkazali .....
Pa pridem po vezah do Štepančiča v Arclinu. Ti veseljaki so nazadnje te šalce kar povarili .....
.... jebeš tak servis ....
Po daljšem raziskovanju in povpraševanjih in uporabi vse živo poznanstev sem imel na razpolago NOS komplet za 50 eur (ker je pred leti nekdo od nekega servisa v LJ nabavil vso zalogo rezervnih delov in se mu vlačijo doma), druga varianta je pa bil specializiran spletni prodajalec rezervnih delov za alfo, kjer pa je bila ponudba 46 eur/kos .....
Se ve kje sem naročil šalci
Od ostalih neumnosti ....
Po krajšem prepričevanju se je vdala gospa darovalka in odvrgla nekaj materialnih dobrin, zzzevs pa je skasiral pik dveh os .... na isto uho. Zgleda možakar predela preveč sladkarij in diši malim nadlogam

Torej, darovalka ima prevoženih 115 kkm in je razen deloma zelo slabe karoserije idealna darovalka za raznorazne drobnarije in večje karoserijske kose ....
... ki se veselo zbirajo na upu, ki je pripravljen za ličarja
Je pa bilo potrebno na obeh sprednjih vratah nameniti nekaj pozornosti spodnjemu robu, kjer sta omele oboje vrat nekaj krast .... ki se jih je posaniralo
Bo pa potrebno pred ličanjem popraviti poliesterski podaljšek sprednjega odbijača, ker je že videl nekaj obcestne akcije
In še od ostalih neumnosti v garaži ....
Ukvarjam se s tem električnim kaosom

Samo avtomobilska elektrika brez ABS-a in ECU žile
Spimpala se je tudi zobata letev, ki je bila deležna svežih vijakov, manšet in temeljitega čiščenja. Semeringov se ni menjalo, ker nazadnje med probnimi vožnjami ni puščala
Motorne elektrike še nisem pipal, ker se odločam v katero smer iti s mopedom. Rajcajo me namreč trobente ..... zgolj in samo zaradi zvoka