Pri meni je bil fi servo cevi dost večji, kot so tisti za cevi bencinskega voda, bi pa pomoje morala imet vsaka trgovina s hidravliko, če ne dobiš pa izmeri in ti lahko v četrtek pripeljem,ko itak pridem na obalo...DS71 wrote:a to je od posodice do cilindra? V tak namen sem jaz 1x uporabil tako kot se uporablja za bencinske vode in je špilalo. Drgač pa bi morala bit skoraj vsaka cev ki se uporablja v kakšne podobne namene ..samo da ni preveč plastična,ker tiste ratajo trde in pokajo ..tukaj ni nobenih pritiskov in je edini pogoj da dihta
Audi Quattro

Re: Audi Quattro

V pritu sicer je taka cudna rumena-crna kot vrtna cev ampak spila$küll wrote:FR Wolf wrote:Nisi edini, jaz sem en teden gledal in si belil glavo kako je lahko v suhem prostoru in samo ta cev rosna :/$küll wrote:Nisem si mislu da lahko zavorno olje prodre skozi armirano gumi cev... Vsak dan se naučiš kaj novega...
No potem mi je blo pa jasno ko sem zadevo probal na jeziku
In kje si dobil primerno cev? Sem bil v treh trgovinah in nimajo nič...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Alpinas were always posh hot rods!

Sem bil v pritu, pa nimajo takih namenskih za bremsole, mi je dal eno ki bi morala zdržat. Imel sem benz lajtungo 8mm notranji fi, armirana, pa je ratala želatina...
Gre pa od posode do cilindra ja...
Gre pa od posode do cilindra ja...

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Cevi za bencin oz. goriva NISO ok za zavorno (DOT) tekočino. Bodo "zašvicale", sej zdaj vas je pa že ene par to probalo...

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
v celju maš podjetje za ingradovo modro stavbo ki se ukvarja s hidravliko, torej vse cevi so mnogobarske in nardijo ti vse kar hočeš.

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
V Novem mestu je tud ena taka firma; Hidex (če bo komu po poti ko bo šel na Hrvaško na morje). 

Rešeno evo, Eugene zrihtal, hvala!

par novosti...
mehanizem brisalcev se je premikal ful počasi, ni blo druge kot ga razdret. sčistit in podmazat...

staknu dva NOS žarometa

pa tamalo jeklenko sem dobil, hvala croma_men!

mehanizem brisalcev se je premikal ful počasi, ni blo druge kot ga razdret. sčistit in podmazat...

staknu dva NOS žarometa

pa tamalo jeklenko sem dobil, hvala croma_men!