Audi Quattro

- nicjasno
- Avtomobil: 1989 BMW E30 325i Touring
Re: Audi Quattro
Na tej sliki res zgleda ok, ampak pomoje je ista finta kot pri mojem, ker je zgornji rob zadnjega blatnika nizji od sprednjega, mora zato imet avto celo malo kajlo naprej, da zgleda vizualno ok.
Obnova avta: https://db.tt/hbFq2YSh , Dogodivscine po obnovi: https://db.tt/b4pdypOQ

Meni liči da ti to ne uporabljaš za kar je bilo narejeno 

Nisem si mislu da lahko zavorno olje prodre skozi armirano gumi cev... Vsak dan se naučiš kaj novega...

Nisi edini, jaz sem en teden gledal in si belil glavo kako je lahko v suhem prostoru in samo ta cev rosna :/$küll wrote:Nisem si mislu da lahko zavorno olje prodre skozi armirano gumi cev... Vsak dan se naučiš kaj novega...
No potem mi je blo pa jasno ko sem zadevo probal na jeziku

Alpinas were always posh hot rods!

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
Sem študiral kolko krat si imel ti že odmontirane prednje luči na tem avtu,
Cifre pomoje ne moreš več pokazat s prsti na rokah.

Cifre pomoje ne moreš več pokazat s prsti na rokah.

FR Wolf wrote:Nisi edini, jaz sem en teden gledal in si belil glavo kako je lahko v suhem prostoru in samo ta cev rosna :/$küll wrote:Nisem si mislu da lahko zavorno olje prodre skozi armirano gumi cev... Vsak dan se naučiš kaj novega...
No potem mi je blo pa jasno ko sem zadevo probal na jeziku
In kje si dobil primerno cev? Sem bil v treh trgovinah in nimajo nič...

Prit hidravlika, bi skoraj moral imet 

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
a to je od posodice do cilindra? V tak namen sem jaz 1x uporabil tako kot se uporablja za bencinske vode in je špilalo. Drgač pa bi morala bit skoraj vsaka cev ki se uporablja v kakšne podobne namene ..samo da ni preveč plastična,ker tiste ratajo trde in pokajo ..tukaj ni nobenih pritiskov in je edini pogoj da dihta
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...