Opel Manta A 2.4 GT/E

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
Re: Opel Manta A
po moje da bo super izpadla ..drugače ti je ena taka krvava od fiata ..mislim da je rosso corse pa minijeva chili red..pa tudi ena po RAL lestvici je huda ..če se ne motim RAL3003
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Sem bil malo pri ličaru, da vidim kaj dogaja z mojo manto.Trenutno je cela v kitu, fajn se je zajebaval z sp. haubo, ki je presenetljivo tanka pločevina , kot pa školjka, ki je robustna.
No tudi jaz sem se malo posvetil ličarskim delom in obnovil nekatere dele
No tudi jaz sem se malo posvetil ličarskim delom in obnovil nekatere dele

Rezervar je bil slab, sem ga dal speskat in ker je bil rjast so ponekot nastale majhne luknice od peskanja.Luknje sem zalil z tekočim železom in dal prašno barvat.

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
odlično!!
dopade zlat servo
dopade zlat servo

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Super zgleda!
Servo v zlati barvi je pa ubistvu originalen - pocinkan pac.. vsaj pri meni je bil tak
Servo v zlati barvi je pa ubistvu originalen - pocinkan pac.. vsaj pri meni je bil tak

-
A filtercek si spucal ki je na kabinski strani servota? Baje se vcasih zapaca 

-
Uf se eno vprasanje - kako si resil zajem bencina (debelejsa cevka) in povratni vod?

Halo, Anže
Povratni vod bom priklopo na eno od zgornjih cevk, ki sta namenjeni za zračenje.Sicer sta fi 6 mm(upam da bo zadostovalo).Mislim, da imaš tudi ti tako narjeno....
Včeraj sem pihnil še spredjo masko(mat črno), sedaj so na vrsti še odbijači in okrasne letve,da bo izgled v GT/E varijanti.
Povratni vod bom priklopo na eno od zgornjih cevk, ki sta namenjeni za zračenje.Sicer sta fi 6 mm(upam da bo zadostovalo).Mislim, da imaš tudi ti tako narjeno....
Včeraj sem pihnil še spredjo masko(mat črno), sedaj so na vrsti še odbijači in okrasne letve,da bo izgled v GT/E varijanti.

-
Tocno ja, saj sem imel v glavi da sva o tem ze takrat govorila! Pomoje bo ok!