Danes sem nardil velik podvig - vzel ven motor iz originala

Nazadnje je laufal pred par meseci, potem je pa preperela bencin lajtnga in je nisem popravljal. Do takrat sem ga pa redno vžgal vsake toliko in olje je tud bilo menjano, preden sem ga 'konzerviral', tako da ne pričakujem težav...
Drugače sem mislil samo odpret karter, spucat usedline pa tisto šipko za olje moram popravit, ko se zatika. In seveda novo dihtngo. Drugače pa samo od zunaj prebarvat in menjat potrošni material, saj OK laufa...

getrag 265
drugače, prvo je prvo:
Potem je bil porihtan strop, I did it my way in je zdaj črn, sem pozabil slikat, kako zgleda...
mal je šel ven na sonce, da dobi mal b vitamina. Hauba je še kr lepo poštrihana vsaj...

Takole na sonci je bolj realna slika barve.
RAzen tega sem še poštrihal notranjost, radi zaščite in ne zarad lepote, kot je očitno

Zdaj pridejo nalepljene not še bitumenske plate.
Potem je še dobil nazaj not šipe (orižinal tonirane

), ki semi jih seveda potem sam not vstavljal, ker te ličar pol ko mu enkrat plačaš, seveda ne pozna več in ne dviguje telefona...

S tem krom kedrom sem se zajebaval ene 3h, k se mi ni dalo izdelat 'Spezialwerkzeuga' za tole, pa sem ga kar s plastičnimi montirkami za bicikl gume - saj gre, edin roke mam zdaj čist ožuljene...