BMW E21 327i (dolomiten reportage)

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
Re: BMW E21 3XX (rost-frei)
za v trgovino mam passata, bmw-ja redko oz. nikoli ne boš videl v centru mesta.

Ne prodajaj teh rolet, ker zgleda hudoo 

- bertovtone
- Avtomobil: golf mk3 gti,mk1 gti...
Hud k popr,kej poklic k greš ces dolino

Mhmm, bi bil zanimiv tudi, kot vsesplošni oldschoolslo logo 

To je neka interna BMW fora, mogoče beseda več o njej? Se mi zdi drugač ful posrečena.

Če se ne motim je ta "fora" zrasla na enem meetu BMW CCA (BMW car club of America) tam so se vedno nekje razslojevali oldtimerji in moderni avti. To frazo so očitno vzeli iz neke kampanije starih ljudiTine wrote:To je neka interna BMW fora, mogoče beseda več o njej? Se mi zdi drugač ful posrečena.

Alpinas were always posh hot rods!

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
zgodbic je očitno več,Tine wrote:To je neka interna BMW fora, mogoče beseda več o njej? Se mi zdi drugač ful posrečena.
zasledil sem nalepko na eni e30 m3 in sem kasneje malo brskal za vsebino, dejansko so zvandalizirali eno 2002ko bmw.ja v ameriki - al mu je zgorela delavnica z avtom, uglavnem se je lastnik odločil za te nalepke, z izkupičkom od prodaje pa si je lahko nazaj sestavil avto. Kupovali so jih pa v večini za e30 m3 in ostale projekte, kjer je se je fraza prijela za avte, ki znajo namahat večino novih (kot opozorilo da se jih ne podcenjuje).
tule je še originalen design in pa nalepke
http://i18.photobucket.com/albums/b116/ ... r_Full.jpg
iščem sicer nekoga ki bi jih naredil take, da se bi dale zalepit iz notranje strani ("originalnih" se ne dobi več nikjer).

Kontaktiraj mogoče tega, ki dela za bmw slo nalepke. Mogoče se kaj obrastuje 

Get low, no matter how

to bi pa js tudi mel
Sej, če hočeš nalepko za notranjo stran šipe samo prezrcališ tekst?
Nasleden teden bom dal delat eno nalepko za caddya pa bom še za te mal uprašal kaj in za koliko bi lahko naredili

Sej, če hočeš nalepko za notranjo stran šipe samo prezrcališ tekst?
Nasleden teden bom dal delat eno nalepko za caddya pa bom še za te mal uprašal kaj in za koliko bi lahko naredili