z ruletam

dons sm mel celo voljo it slikat, tko da je neki uspel, men se zdi ultrapičkohvatna guzica zdej, še avspuhe poštimam pa je to to.
zato sem jih kupil, nekaj časa bojo pri meni, potem pa gremo, zadnje 2 dražbe v nemčiji so šle za 750 in prek 800 eur za veliko slabše, ta nima napake in ima vse nosilce.pero27 wrote:men sicer ne zgledajo na 21ki, samo bi jih pa šel iskat za investicijo
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RZq3_mASEbo[/youtube]Opelpower wrote:Katzentreppe mu res paše![]()
jst sm bil najprej ko sem ga spucal skeptičen, zdaj pa bolj ko gledam slike, bolj se mi dopade in nekako še zadnji spojler bolj poudari oz. opraviči...edino za fiksiranje je čudaško narejeno ker se zakajla pod keder od šipe...zdej pa pri mojih vozniških izgredih nočem tega zgubit, če bom še kdaj pritisnil onkraj 250...nisem pa veliko pri fiziki poslušal in ne vem točno kaj se dogaja ko gre veter čez zadnjo šipoTine wrote:Vbistvu ful sede zraven zadnjega spojlerja in ga osmisli da ni pobarvan. Boi ded pa pusti gor, je čisti badass tak.