Bmw e30 318i 1987

Re: Bmw e30 318i 1987
Res je, pa še havbe več ni treba več tolk dol potiskat, da se zapre, zdj k je obtežena 

Super izgleda! Upam da ni nobenega luknanja havbe ampak je bilo samo lepilo 

Alpinas were always posh hot rods!

Hvala, ni blo treba luknjat havbe, je tako zasnovan, da se privijači ob straneh, na koncu havbe z nosilčki v obliki nepravilne črke z, ki na spodnji strani havbo "objamejo" zgoraj pa se privijačijo v spojler...malo se čudno sliši, a zadeva je funkcionalna.FR Wolf wrote:Super izgleda! Upam da ni nobenega luknanja havbe ampak je bilo samo lepilo
hvala, sam se ga sprva kr nisem mogel nagledatZiZa wrote:mu paše!

Včeraj je bila kockica deležna operacije podvozja. Z kolegom sva zamenjala prednje roke, zadnjo premo opremljeno z toe/camber
(stekanje/nagib) ploščicami ter novimi ekscentričnimi vijaki/maticami/podložkami ter seleni, zamenjale pa so se tudi vse puše na zadnjih rokah.
Dodatno pa se je zmontiralo še zadnji stabilizator
Speskane prašno pobarvane roke z novimi Mayle seleni in končniki

zadnja prema speskana prašno barvana, votli deli zaščiteni z Krown oljem

zadnji stabilizator 12mm, gumi objemke, nosilčki, puše zadnjih rok in pa ekscentrični vijaki,matice,podložke za nastavitev zadnje preme vse OEM Bmw roba

roke zmontirane

stabilizator zmontiran

zadnja prema

Dodatno pa se je zmontiralo še zadnji stabilizator

Speskane prašno pobarvane roke z novimi Mayle seleni in končniki

zadnja prema speskana prašno barvana, votli deli zaščiteni z Krown oljem

zadnji stabilizator 12mm, gumi objemke, nosilčki, puše zadnjih rok in pa ekscentrični vijaki,matice,podložke za nastavitev zadnje preme vse OEM Bmw roba

roke zmontirane

stabilizator zmontiran

zadnja prema

Viden danes v Lj, takoj pade v oči. 

Sva se srečala kje, al si samo avto videl?Ruzo wrote:Viden danes v Lj, takoj pade v oči.

Sva se srečala, ampak me ni blo za porajtat, ker sem bil s Cliotom. 

Hehe,pravkar sem te želel to vrašat,se mi je dozdevalo,da si ti že, ko je bil en avto med namaFleko wrote:Sva se srecala danes ane