štart valjda z zamudo, 9:09 - na zvezde se čaka...

za prvo slikico sma k sreči opazila T2ko ob cesti pa sta nama pomahala za prvo sliko

v lovu za vilijem ki ni bil ravno na košnji sma bila tudi uspešna

sightseeing po severni trasi, Anže, proga odlična, lepe ceste, nobene gužve,...super !

manjkala nama je samo še hišna št.1 in pa železniška kar sma ciljala dobit v Ajdovščini...
no pol pa pride Idrija - Godovič, dohiti me Porsche in sma šla 2 semaforja na pas mater, pri tretjem pa je pri men avto počepnil med 2-3 prestavo in zdrobilo zglob na aksi, 25% špera ne koristi v tem primeru tak da sma žal mogla prekinit vožnjo - prva vožnja letos, semislick razgrete gume, premehke fedre pa smo poloml dotrajan material.

ker sta me čez ene pol ure prehitela na tem mestu žiža pa kmetek se mi zdi da bi še zmagala

nebo in drevesa...

in še zadnja #becauseracecar - #becausebigegoknemorepustitporschejeprmir
tukaj morm res pohvalit AMZS in Nartnika z vleko, po telefonu rečem kje sem, članska št, povem da je avto nizek, pride vleka za 50 min - ni blo treba podlagat nič pri nalaganju pa še šoferčina je velik fan oldtimerjev - pozitiven izkupiček dne - prodal ene feltne za 850 sporta

Zađinksal sem se pa sam, ko sma po poti srečala še T2 sem veselo razlagal o želvi in zajčku, no, želva je prišla na cilj, zajček se je pa s klimo peljal domov.
do naslednje vojne LP