Vse o frgazarjih in še več

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Re: Vse o frgazarjih in še več
Heh jaz tudi ne stekam kaj je fora...imas vbrizg ki samo zgleda kot fergazer...faaake 

- Waxxx
- Avtomobil: 1977 Opel Kadett C 1.2N, 1980 Zastava 101 Confort, 2011 BMW 318d Touring
Sej a kdo trdi da je "kipinitril"?
Pač sodobni vbrizg z oldschool izgledom... Tk ko avtoradiji... Pa noben ne vpije kk je fake.
Pač sodobni vbrizg z oldschool izgledom... Tk ko avtoradiji... Pa noben ne vpije kk je fake.

Vse o frgazarjih in še več
Nimas problemov z nastavitvijo fergijev(kolikokrat na leto je odvisn od tipa in znamke), ni izhlapevanja bencina, ker ni bazenckov, dize se ne masijo... pa se mogoce dobis kakega vranca vec... ni pa to to ampak ce se hocs vozt in mn v rokah met izvijac je to kr dobra alternativa...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Alpinas were always posh hot rods!

vse lepo in prav, ampak zakaj skrivat v KAO fergije, pac se montira taki sesalni kolektor ki ima ze vse za dize pa je.
sicer pa vsakemu svoje...
sicer pa vsakemu svoje...

Ker je povpraševanje po temu. Meni osebno zgleda mega.
Let's go Brandon!

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
ma ni racionalno, rabiš standalone, rabiš TPS, rabiš senzor odmične, vžigalne tuljave, mapiranje, pri jenveju je dober dan jurja...
razumem to pri avtih ranga 30k+ da to ni noben vložek v primerjavi z obnovo, da še vedno dobiš period correct avto ki načeloma dela,...sam za naše škropilnice tole ni.
razumem to pri avtih ranga 30k+ da to ni noben vložek v primerjavi z obnovo, da še vedno dobiš period correct avto ki načeloma dela,...sam za naše škropilnice tole ni.

- L4UK0
Jaz osebno bi potem veliko rajši imel ITBje in vidne injektorje...
Malo me to spominja na ta novega Renault Kliota (če nisem kaj zmešal), kjer lahko na radiu nastaviš kakšen "zvok" bo imel "motor"...jaooo

Malo me to spominja na ta novega Renault Kliota (če nisem kaj zmešal), kjer lahko na radiu nastaviš kakšen "zvok" bo imel "motor"...jaooo

- L4UK0
Well thank you captain Obviouscroma_man wrote:sej to je ITB v fergazer ohišju.

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
Se strinjam
Je zadost aftermarket throttle bodyjev za injektorje ki zgledajo čist kul, nerabiš bit fejker.

Je zadost aftermarket throttle bodyjev za injektorje ki zgledajo čist kul, nerabiš bit fejker.