Audi Quattro

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
Re: Audi Quattro
trenuten youngtimer trg narekuje samo eno, kupi vse kar vidiš ker bo kmalu prepozno in tist ko bo imel, bo postavljal ceno 

to ugotavljam že en lep čas, tako da imam vedno krizni fund, da ko je kaj über za kupit lahko sofort kaufam takoj. tudi to blendo za dodatne števce sem tako vzel, retardote, pa še marsikaj drugega...

evo spet je šlo 100€ 

evo kolko je retardo višji od original sedežacroma_man wrote:ti si načitan fant, so obstajali kaki recaroti za nas gorile? Torej da je sedež skonstruiran za 200cm in hitro vožnjo pa še vedno zgleda "period correct" ? Na originalnih recarotih od e21 sem mel vzglavnik nekje na sredini hrbta$küll wrote:bom, po original vzorcu
Tud za recaro speed sem dobil podatek do 187 cm višine

meni so petarda in pol

Bi prej rekel da je retardo ta stari sedez, ko kupcek nesrece izgleda zraven =).. Te novi so res do jaja!
Lp
Lp

s čim se zdej ubadam... štrom...
na žalost gre ves power skozi vsa stikala in konektorje, takrat ni blo še v praksi dajat preko relejev, tako so problemi s štromom klasika pri teh avtih.
konektorji na rele plati:

varovalka ki je ostala cela, samo malo stopljena...

na žalost gre ves power skozi vsa stikala in konektorje, takrat ni blo še v praksi dajat preko relejev, tako so problemi s štromom klasika pri teh avtih.
konektorji na rele plati:

varovalka ki je ostala cela, samo malo stopljena...

Samo ti imaš res kacado s to napeljavo. Jaz imam en ce2 štrom bi ti ga šenkal samo kaj ki ti ne koristi. Ali pač? mogoče bi lahko ponucal kake pine za konektorje.
Let's go Brandon!

Jp, tole je pa žal klasika za ZE1 konektorje. Če rabiš kakšnega povej, imam eno rele plato + konektorje viška

ja rabim tako plato pa konektorje za pobrat ven pine, ker so tle skurjeni. imate vidva prav tako?? sej sem tudi oglas oddal da iščem 
http://oldschool-slo.com/viewtopic.php?f=19&t=1180

http://oldschool-slo.com/viewtopic.php?f=19&t=1180

Jaz mam ce2 štrom iz 3ke. Seveda ni ista kot to. Tudi konektorji ne. Mogoče le pini če pašejo.
Let's go Brandon!