Ja seveda, ebay je glavna tarča teg stvari a če vzpostaviš kak stik s prodajalci najdeš kako stvar, ki jo sicer nebi prodajali...benz220d wrote:zelo lep, všeč so mi dodatki, orodje, meglenke, konzola za radio ipd.. nabavljaš na ebayu?
BMW 2002 1975 ALPINA

Re: BMW 2002ti 1975
Alpinas were always posh hot rods!

če boš rabil rabil imam en stereo ojačevalec viška, takrat so bili radiji uglavnem mono...
je pa od Becker Grand Prix-a iz 70ih (v tujini zelo iskana roba...)imaš 8 pinski din in gor pripelješ signal iz radia, jaz imam v svojem Blaupunkta Frankfurt (mono) in sem si naredil I-pod vmestnik ima zadaj DIN vhod...
tole je Becker ojačevalec

takole je zgledalo v originalu, prvi modeli so imeli ločeno končno stopnjo

LP
je pa od Becker Grand Prix-a iz 70ih (v tujini zelo iskana roba...)imaš 8 pinski din in gor pripelješ signal iz radia, jaz imam v svojem Blaupunkta Frankfurt (mono) in sem si naredil I-pod vmestnik ima zadaj DIN vhod...
tole je Becker ojačevalec

takole je zgledalo v originalu, prvi modeli so imeli ločeno končno stopnjo

LP
Luža pod starim mercedesom? Nič hudega, to je švic od konjev!!!!

Zdravo, hvala za ponudbo, a bom najvrjetneju uporabil novejši oječevalec, ki je tudi cenovno bolj dostopen pa še vidi se ga ne...
Imam pa po vsej vrjetnosti že na poti Bavaria stereo radio z dvema din priključkoma...
Imaš mogoče shemo kako se zveže na aux preko din priključka?
Imam pa po vsej vrjetnosti že na poti Bavaria stereo radio z dvema din priključkoma...
Imaš mogoče shemo kako se zveže na aux preko din priključka?

of course imam, načeloma bi moralo delat po tej shemi dela za Becker in Blupunkt....

če nisi vajen lotanja ti lahko jaz naredim, sem tako elektronik po zanimanju

če nisi vajen lotanja ti lahko jaz naredim, sem tako elektronik po zanimanju

Ta je za mono radio, jaz rabim shemo 7-pinskega...

kaj od tega pa bo

Upajmobenz220d wrote:
kaj od tega pa bo

Hvala

Evo včeraj sem dobil po meri narejene vžigalne žice v tulcu iz amerike.
Danes je pa prišel pričakavon radio.

Samo nekaj mi en gre v račun. Imam namreč 8 in 6 pinski priključek avto pa je stereo. Torej lahko preko auxa poslušam samo mono? 8-pinski je za ojačevalec?

Danes je pa prišel pričakavon radio.

Samo nekaj mi en gre v račun. Imam namreč 8 in 6 pinski priključek avto pa je stereo. Torej lahko preko auxa poslušam samo mono? 8-pinski je za ojačevalec?

verjetno, ne poznam tega modela radia, malo pobrskaj po netu, drugače pa imaš samo en zvočnik in si tako obsojen na mono