Če sem odkrit,sploh ne vem za kaj se uporablja ta motor.....prva asociacija mi je bila glede na ohišje ,da je to en del nekega sklopa v L obliki,za nek nadaljni prenos nečesa(sej ne vem ,kaj sem napisu

).Trifazna zadeva,ki se vrti nekje cca. 150obr/min.
Drugače naj vas ne zavedejo slike,ker v živo ni vse tak fino.Nekaj podobnega kot slike na avtonetu.Avto zgleda kot iz trgovine,pol greš gledat zadevo pa ugotavljaš ,če si šel sploh isti avto gledat kot je bil na sliki
No dejmo it naprej,da rešimo uganko končnega produkta...
Naslednja zadeva ,ki me je žulila je bila avtoakustika.Ker me spremlja že od moje rane mladosti ,mi ni dalo mira da zadevo dam tudi v ta avto,ampak tu sem si postavil omejitve glede videza ,saj gre za oldija in nekako nebi bilo primerno tiščati noter kar mi pride pod roko,pa tudi glede videza sem hotel ohranit kar se da originalnost,oziroma čimbolj nevpadljivo in seveda potem nastanejo problemi....
Vizuelno sem si izbral tole osnovo iz neta,pač ena slika,ki je bila najbližje moji viziji....
Ampak glede na moj setup ,ni bilo izvedljivo na tak način,zato je bilo treba panelo za zvočnik obrniti v nasprotno smer,kar mi ni dišalo ampak druge rešitve nisem videl,ker pride magnet pregloboko in bi moral rezat pleh na vratih ,kar sem pa že v štartu odmislil.Lahko bi naredil debelejšo panelo in vse skup pomaknil bolj vn ,kar pa se nebi skladalo z minimalno vpadljivostjo.Torej po začetnih porodnih težavah.....
...je padla takšna verzija....
Lp Igor