BMW e21 316 - Alpinweiss

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
Re: BMW e21 316 - Alpinweiss

- nicjasno
- Avtomobil: 1989 BMW E30 325i Touring
Radkape so itak kriminal. Vsaj tote plasticne.
Obnova avta: https://db.tt/hbFq2YSh , Dogodivscine po obnovi: https://db.tt/b4pdypOQ

Avto zgleda super. Vsake oči imajo svojega malarja. Škoda ker danes nisi prišel z njim na meet.
Te je blo pa fajnt spoznat in upam da se še vidmo.
Alpinas were always posh hot rods!

Hvala! Naslednjič pustim daily-ja domaFR Wolf wrote:Avto zgleda super. Vsake oči imajo svojega malarja. Škoda ker danes nisi prišel z njim na meet.

Res obcudovanja vredno, da si tako urihtal avto in to sam. Nasploh je v beli in s temi platisci trenutno popolnega izgleda!

Peljal sem bavarca na tehničnega ter uredil zavarovanje in registracijo. Malo imajo tete zmešane pojme glede oldijev ampak smo vse uredili - tehnični je bil brez problema, mož je rekel da je podvozje super in je vse BP, tako da ostajamo na cesti še vsaj eno leto. Avto sem peljal na tehničnega umazanega, ker je gor nametalo malo blata s prejšnjega izleta ampak časovno ni šlo drugače. 
Potem pa sem šel preizkusit neke nove krpe, ki sem jih nabavil. Odločil sem se da zdaj ne perem več avta s tisto metlo v avtopralnici, itak je bolj kot ne vsem za felne čistit in se imam preveč rad, da bi kmalu mogel polirat
Opran na dnevni svetlobi, nove krpe so zakon - skoraj raje perem avto kot sebe.. 
Se pa strinjam glede barve, imel sem neke ideje da bi barvo menjal ampak sem zadovoljen s svojo odločitvijo 

Potem pa sem šel preizkusit neke nove krpe, ki sem jih nabavil. Odločil sem se da zdaj ne perem več avta s tisto metlo v avtopralnici, itak je bolj kot ne vsem za felne čistit in se imam preveč rad, da bi kmalu mogel polirat

Hvala ti Krt za lepe besede - pomagal mi je oče in kolega, nasvete mi je tudi dajalo veliko ljudi tako, da nisem bil popolnoma sam. Tudi ti ne boš sam v svojem projektu, tudi tukaj lahko dobiš pomoč.Krt wrote:Res obcudovanja vredno, da si tako urihtal avto in to sam. Nasploh je v beli in s temi platisci trenutno popolnega izgleda!

Fergazer je začel skrbet, da ugaša motor zato sem včeraj nastavil fergazer bolj ''na butla'' ampak avto se pelje, ugaša še redko ampak ta fergazer ne bo dočakal obnove ker so večji plani na vidiku..
Danes zjutraj sva z zegler-jem postavla skupaj avta in ker nama že dolgo ni šlo v glavo zakaj je njegov bolj ''shark nose'' na videz in opazila, da moj odbijač ni krivec za to, čeprav je bil udarjen in poravnan sva danes opazila da imava različno masko ("ledvičke") in se dejansko opazi, da je moj bolj ploščat od spredaj (morda zaradi aerodinamike ne gre tako hitro kot njegov
). Zeglerjev gre kot raketa, danes sprobano!
Nekaj šlocov:

Danes zjutraj sva z zegler-jem postavla skupaj avta in ker nama že dolgo ni šlo v glavo zakaj je njegov bolj ''shark nose'' na videz in opazila, da moj odbijač ni krivec za to, čeprav je bil udarjen in poravnan sva danes opazila da imava različno masko ("ledvičke") in se dejansko opazi, da je moj bolj ploščat od spredaj (morda zaradi aerodinamike ne gre tako hitro kot njegov

- nicjasno
- Avtomobil: 1989 BMW E30 325i Touring
Najbrz pred/po faceliftu varianta?
Obnova avta: https://db.tt/hbFq2YSh , Dogodivscine po obnovi: https://db.tt/b4pdypOQ

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Zanimivo, nisem vedel, da so bile take razlike v maskah... Dobro izgledata 

Zanimivo kolko sta si različna. Upam da do pomladi svojega zaključim in zraven sparkiram☺
LP Miha