OPEL Kadett C 1.2 limo - Fernandez

- Peeping_Tom
- Avtomobil: Opel Ascona B 2.0 E
Re: OPEL Kadett C 1.2 limo - Fernandez
Za ročno je 'senzor' zelo podoben kot tisti na vratih za luč. Enak princip, lučka ima fiksen štrom v armaturki, stikalo pa da baso. Po moje lahk čist enostavno sam narediš. 

-
- Avtomobil: MB 230.6 71' MB 200D 88' MB 300TE 91'
Bom sam spacal neki skup, stikalo sem že kupil, sam še taprav kabl bo treba najt. Edini kabel, ki mi prosto visi izza armaturke je + na kontakt ključa. Sanja se mi ne od česa je
Ziza, če te bi zamikal, da bi jih pobarval, mi lahk prneseš armaturko pa ti jo pobarvam v 15 minutah.

Ziza, če te bi zamikal, da bi jih pobarval, mi lahk prneseš armaturko pa ti jo pobarvam v 15 minutah.

-
Eno estetsko dilemo mam: Kupu sm krom lajšte od Rekorda pa si jih bom nalimu na Kadetta.
Ni mi všeč varianta od C2, kjer so po vsej dolžini avta, zato sm se odloču, da nardim tako kot na Rekordu:
Nisem pa siguren na katero višino bi jih dal, pa sm zalaufal fotošop in se mal igral. Krom ni glih hvaležen material za fotošopiranje
Verzija 1:

Verzija 2:

3 verzijo sem sam na hitr probu, pa mi je blo takoj jasn, da to ne bo to:

A ma kdo kako mnenje?
Ni mi všeč varianta od C2, kjer so po vsej dolžini avta, zato sm se odloču, da nardim tako kot na Rekordu:
Nisem pa siguren na katero višino bi jih dal, pa sm zalaufal fotošop in se mal igral. Krom ni glih hvaležen material za fotošopiranje

Verzija 1:

Verzija 2:

3 verzijo sem sam na hitr probu, pa mi je blo takoj jasn, da to ne bo to:

A ma kdo kako mnenje?

Oprosti, ampak meni so vse opcije slabe. Nevem kaj je narobe s original kadett letvica linijo?

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
x2Opelpower wrote:Oprosti, ampak meni so vse opcije slabe. Nevem kaj je narobe s original kadett letvica linijo?

Drugače pa ne vem ali mi je pri drugi opciji všeč da "skrije" že prisotno bočno linijo ali ne...

- strider87
- Avtomobil: Opel Kadett C, bmw e30, Vw T2b , Manta b
če že..verzija 2.

-
Pri originalu mi res ni všeč, da je linija previsoko in predvsem, da poteka čez cel sprednji blatnik, kar po mojem mnenju razbije res lepo linijo sprednjega dela avta.
primer

al pa

So pa te stvari jasno zelo subjektivne narave…
primer

al pa

So pa te stvari jasno zelo subjektivne narave…

-
- Avtomobil: Opel Rekord D Coupé, Opel Kadett C 1.2S
2.ga definitivno 

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
nič od tega 
Raje kot da se ukvarjaš z letvicami avto zabi v tla in dej gor ene široke feltne
Sej vem kaj boš reku, je avto za vsak dan... Sej moj karavan je tudi za vsakdanjo rabo

Raje kot da se ukvarjaš z letvicami avto zabi v tla in dej gor ene široke feltne

Sej vem kaj boš reku, je avto za vsak dan... Sej moj karavan je tudi za vsakdanjo rabo