Opel Kadett C - limo, 1979

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
Re: Opel Kadett C - limo, 1979
a en mehanik kao še ni prišel? .. in nehaj prosim že trolat in se norca delat še iz tistih ljudi,ki so ti kljub vsemu pripravljeni pomagat.. 

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

kak se zbrišeš z foruma če je kuj nekaj to.... poveš kak je pa ti pametujejo pm... 

- Waxxx
- Avtomobil: 1977 Opel Kadett C 1.2N, 1980 Zastava 101 Confort, 2011 BMW 318d Touring
Jebemu mast... Že od strani 2 (zdej smo že na strani 6) ti motor ne vžge! Pa še vedno nismo "vidli" iskre! In pol mi pametujemo?mico wrote:kak se zbrišeš z foruma če je kuj nekaj to.... poveš kak je pa ti pametujejo pm...

Waxxx wrote:Jebemu mast... Že od strani 2 (zdej smo že na strani 6) ti motor ne vžge! Pa še vedno nismo "vidli" iskre! In pol mi pametujemo?mico wrote:kak se zbrišeš z foruma če je kuj nekaj to.... poveš kak je pa ti pametujejo pm...
malo je smešno da če ni iskre da ma kontakt pa da vergla a ne???

ok..mico wrote:Waxxx wrote:Jebemu mast... Že od strani 2 (zdej smo že na strani 6) ti motor ne vžge! Pa še vedno nismo "vidli" iskre! In pol mi pametujemo?mico wrote:kak se zbrišeš z foruma če je kuj nekaj to.... poveš kak je pa ti pametujejo pm...
malo je smešno da če ni iskre da ma kontakt pa da vergla a ne???

Jao meni. Ti res nimaš pojma. Za iskro prekontroliraš tako da odšravfaš eno svečko jo natakneš na kabel in polo...
oziroma ne. Stakni kabel dol z svečke in ga drži v roki. kolega pa naj prova zaveglat motor. potem pa poročaj.

oziroma ne. Stakni kabel dol z svečke in ga drži v roki. kolega pa naj prova zaveglat motor. potem pa poročaj.

Let's go Brandon!

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
Še bolj učinkovito je če z eno roko držiš snet kabel od svečke, z drugo pa blok motorjaeugene wrote: oziroma ne. Stakni kabel dol z svečke in ga drži v roki. kolega pa naj prova zaveglat motor. potem pa poročaj.