K: project car

Re: K: project car
Hvala za informacijo.pero27 wrote:te mučke z najdeninimi vozili so prepovedal kolkor jst vem; ni več une fore, da pride en kolega in pove, da je bil avto zadnjih 20 let v tvoji lasti
pa če hočeš rihtat sam certifikat moraš bit včlanjen v zvezo in klub (ene 150-200€ stroška)
Rajš dam 150-200€ Zvezi, kot da plačam človeku, da mi to zrihta, pol pa čakam papirje 10 let, tko kot @Opelpower...
Ja, lepote in grozote v istem pogledu.DS71 wrote:wtf![]()
![]()
sam uni M5 pa bi bil vreden kakšnega rešitelja

A tapravga misliš? Originalen M5 je srebrn, parkiran pred modrim M535i, ki ma TRX predelane v 17 col (zadnje so 11x17

Nisem jim posveču velik pozornosti, pa tud moje poznavanje Američanov ni lih briljantno... Šel sem mim Trans Am-a, na daleč sem pa videl par Caddyjev, Lincolnov, še kakšn drug Pontiac je bil, GMC kombi, nek ogromen oldschool pick-up... Pa razstavljen el camino (šasija ločena od karoserije)...Ventildekl wrote:Kaj ima pa od ameriških?
Schalter? Quanto dinero?Nejc wrote:ena v8 tut v lj stoji če te resno zanima

Hoonigan, noun: a person who participates in any type of reckless driving, including - but not limited to - drifting, drag racing, and burnouts.

Se spomnem avta z Vranskega.

Hoonigan, noun: a person who participates in any type of reckless driving, including - but not limited to - drifting, drag racing, and burnouts.

Če bi se rad pelu v 75 alfi prid v nedeljo na raceland bom jst dol

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
če se boš se dej v svamz in to preden greš po avto (če ga misliš naložit pa odpelat) ker pri njih vsaj dnar nazaj dobiš v tem smislu, da maš free for rent avtovleko njihovo, par mescev nazaj je celo pisalo na njihovi spletni strani, da če si učlanjen v kakšen njihov klub ti še bencin častijo za avtovleko (na tanovi strani sicer ne piše nič o tem, ampak ni greh uprašat)Hoonigan wrote: Rajš dam 150-200€ Zvezi, kot da plačam človeku, da mi to zrihta, pol pa čakam papirje 10 let, tko kot @Opelpower...

Napiš mi tel. na privat prosim, pa te kontaktiram.Nejc wrote:za taprav dnar je vse naprodaj
Kul, thx. Se bom probu organizirat, da se vidmo dol na TA...smukc91 wrote:Če bi se rad pelu v 75 alfi prid v nedeljo na raceland bom jst dol![]()
Super, hvala za info.pero27 wrote:če se boš se dej v svamz in to preden greš po avto (če ga misliš naložit pa odpelat) ker pri njih vsaj dnar nazaj dobiš v tem smislu, da maš free for rent avtovleko njihovo, par mescev nazaj je celo pisalo na njihovi spletni strani, da če si učlanjen v kakšen njihov klub ti še bencin častijo za avtovleko (na tanovi strani sicer ne piše nič o tem, ampak ni greh uprašat)

pocukaj za ramo če prideš dol 

Dans mi na žalost ne bo ratal pridt na RL...smukc91 wrote:pocukaj za ramo če prideš dol
Dobr vozte!