Audi Quattro

Re: Audi Quattro
vi ste CIAO!
avto bom dvignu za ena 2cm...

uni ki niste vidli avta ne govorit na pamet..
avto je popolnoma vozen in okreten in vse...ima lufta na use strani še ohohoho...
sam skull pač
ga daja neka paranoja brezveze... itak ga bo zdej višal in pol čez neki časa spet nižal... dej rok ne delaj si še dodatnega dela brezveze, nismo celo popoldne do poznega bli pri tebi brezveze...to je to...

avto je popolnoma vozen in okreten in vse...ima lufta na use strani še ohohoho...
sam skull pač

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
True !!!BruM wrote:uni ki niste vidli avta ne govorit na pamet..![]()
sam skull pačga daja neka paranoja brezveze... itak ga bo zdej višal in pol čez neki časa spet nižal... dej rok ne delaj si še dodatnega dela brezveze, nismo celo popoldne do poznega bli pri tebi brezveze...to je to...

Žiža, a se ti mal bojiš bližine tal ???ZiZa wrote:da bo lahko vozenpodpiram

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
se spomneš ko sem te enkrat spraševal kake imaš izkušnje z KAW .. jst sem kupu za mercedesa 60 pa je tolk padu dol da so se blatniki na gumi ustavli
Pa so mi pol neke buče tm prodajali ..in sem tudi jaz hotel to dvignt in sem neke distanc puše drejal samo ni nč pomagalo
je pa tvoj padel dol koker je že brum napisal ..TAMAN

je pa tvoj padel dol koker je že brum napisal ..TAMAN

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
skull, to je to, višina je odlična, ne ga srat z dvigovanjem.

tolk je treba met višine, da ni težav, ko avto zapelješ na avtovlakpapi wrote:True !!!BruM wrote:uni ki niste vidli avta ne govorit na pamet..![]()
sam skull pačga daja neka paranoja brezveze... itak ga bo zdej višal in pol čez neki časa spet nižal... dej rok ne delaj si še dodatnega dela brezveze, nismo celo popoldne do poznega bli pri tebi brezveze...to je to...
![]()
![]()
![]()

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
Haaa, sej ni biu problem da je bil prenizek, samo zatikal se je, zdej je tako narejen da zdrsne mimoZiZa wrote:tolk je treba met višine, da ni težav, ko avto zapelješ na avtovlakpapi wrote:True !!!BruM wrote:uni ki niste vidli avta ne govorit na pamet..![]()
![]()
![]()
![]()

EMŠO?$küll wrote:vi ste CIAO!