Zanimivi oglasi iz neta (Avto.net, Bolha, Njuškalo, ...)

- kontejner
- Avtomobil: W123 230TE , W115 220D, Zastava 750
Re: Avto.net zanimivosti
bil pri majstru kake pol leta nazaj, robe ogromno
, je pa precej drag in kr težaven tip za pogovor.

- killer_beast
- Avtomobil: Opel Kadett C 1979
Sem se peljal kakšen mesec nazaj mimo. Če se pelješ po stari cesti, res ne moreš zgrešit. Je pa res velik BMW-jev parkiranih tam + ostala roba 

Nekaj let nazaj je imel še kup T1-k. Baje so vse pokupli angleži- tako mi je pravu. po 5k kos.
Let's go Brandon!

-
- Avtomobil: hrošč 1960, pa jeans 75
Ojoj....sam se bil pri tipu, ker sem gledal za hrošče, ima tri bosance, pa vsak je vreden najmanj 2.000 €...ja,ja,ja...
bmwje sem tudi videl, vendar so, pa niso naprodaj, pa to bo hčerka imela itd....je pa nekaj takrat omenjal ceno 2 jurja za vsakega...načeloma pa niso tak slabi, vsaj v enem kosu so, ne tak kot hrošči..
njegov kontakt:041 674 107 Marko
bmwje sem tudi videl, vendar so, pa niso naprodaj, pa to bo hčerka imela itd....je pa nekaj takrat omenjal ceno 2 jurja za vsakega...načeloma pa niso tak slabi, vsaj v enem kosu so, ne tak kot hrošči..
njegov kontakt:041 674 107 Marko

Ne hrošči niso vredni jih niti it gledat. jaz za te pozne stock bosance nebi niti 500e dal pa če je še tako ohranjen. mislim je prov zanimivo kako so mi stari hudi me tej poznejši sploh ne brigajo. mogoče kak res hud german look z 200 konji mi je še prebavljiv. Tej BMWji je še edino kar je zanimivega ostalo na tem dvorišču po moje. Tip je drugače upaljen na te stare sedmice. Ima ene 2 al tri in ena je prav lušna. nek biturbo al kaj že.
Let's go Brandon!

Aja to je ta tip ki ima par e23 na lagerju med drugimi tudi 745 (3.5 turbo)?
Get low, no matter how

Če je e23 stara sedemka potem verjetno. dvomim da sta dva taka upičena. fotr je bil kao glavni mehanik za bmwje leta nazaj. pa starejša sestra se je vozila naokoli v eni bež 02ki, ko je bla polek mene v študentu v rožni ( 10 let od tega).
Let's go Brandon!

Tole je e23

Verjetno je to on, ker 745 e23 v Slo ni več veliko.

Verjetno je to on, ker 745 e23 v Slo ni več veliko.
Get low, no matter how

To ima ja.. ma jih ima ene 3-4 teh sedmic.. ena pa je neka posebna edicija al kaj js vem kaj ...

"Posebna edicija" je 745 oz. sedmica iz M106 motorjem, ki je ubistvu M30 (big block 6cil) s turbino.
Get low, no matter how