@grega983, ok, hvala. Bom moral it pogledat eno Alfo, da vidm, kako mi stvar odgovarja.
V torek sem bil pri znanem zbiratelju BMWjev (in Američanov in čolnov in ...). Včasih je blo okrog bajte tud 65 Bemflov, zdej se je velik del zbirke že prodal, tko da sem šel pogledat, če je še kej zame. Glede na to, da sem o tipu slišal svašta, moram rečt, da deluje zelo uredu, je bil zelo fer, odgovoril na vsa vprašanja, je pa sigurno poseben lik.
Pri avtih mava na določene stvari zlo različne poglede, zato ne vem, če bova pršla skupaj za kakšen avto, čeprav so dogovori še v teku...
Ma res neki redkosti na dvorišču, je pa škoda, da avti tam stojijo nezaščiteni in se jih ne uporablja. Večino avtov je pred cca. mesecem poplavilo, on se s tem sicer ne obremenjuje preveč, ker jih pač spuca, do motornega računalnika pr večini avtov voda ni pršla, pr ostalih ga bo pa pač zamenjal. To je ena od stvari, kjer se najini pogledi mal razlikujejo.
Ma pa tip tud svašta delov, za raznorazne avte (sem vidu tud stvari za oldschool Ople, golfe itd.), več kompletov Recarotov, po številu kompletov felten je pa jaći samo @croma.
V glavnem, slika baje pove 1000 besed...
BMW E28 M535i in M5, cca. 350KM vsak (S38 motor)
M30 turbo (iz 745i), avto ma baje 358KM na 1,1 bar (nekoč je bil drag race avto). Polžek je K27.
Ni še uspel vseh avtov spucat...
Bavarci...
Tale pa mene drži, E28 535i, ampak ga nisem uspel dobr pogledat
Notranjost E28 535i z zici iz E34...
...in takoj sem vidu priliko za upgrade