RaznoRazne

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
Re: RaznoRazne
http://girardo.com/available/
lahk si privoščijo tak filmček, gladko
miuro vidim da majo od perota v salonu 
lahk si privoščijo tak filmček, gladko

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
ki je pero lih colske šraufe omenil ...na odpadu pri Pivki je par ton orodja (mislim da niso še vsega pograbili) in se prodajajo na kilo po 0,40 €
Je dosti tega sranja , zdej če je kaj uporabno ali ne,ne vem ..kakor za koga ..od colskih sem si jaz nabral kar nekaj zvezd .. milimetrsko je bolj ali ne čudnih dimenzij
slike sem si "sposodil"

slike sem si "sposodil"

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

-
- Avtomobil: Ford Thunderbird Town Landau / Chrysler New Yorker Landau / Coupe deVille
Če ne drugega dobro izgleda. 

DS71, hodiš kaj tam okoli? Rabil bi nekaj orodja...

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
WTF! Toliko orodja se bo zavrglo? No, to pa je škoda...predvsem koliko truda je bilo vloženega v izdelavo in koliko se je umazalo okolje, na kocu pa tkole... 

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
je zanimivo za videt ja ..še bolj je zanimivo gledat histerijo nekaterih ljudi kako to nabirajo ..kaj k**ca mu bo rablo 20 ključev od 22 in 30 ključev od 11
Je pa to drgač po moje še roba iz Jugoslavije ..firme TANG ..zgleda kot da bi bilo delano za neke komplete ..npr. kot je bil komplet orodja pri zastava avtomobilih oz. v nekem takem smislu .. najdeš kašeto gedore nastavkov od 72 in to je to od gedore ..wtf
al pa kašeto ključev od 11,nekaj podobnega ključem za menjavo kolesa pri avtu in take zadeve
Piko..kaj bi ti rabil ..kot pravim..to bi blo najbolj da vidi vsak sam , ni pa to orodja da si bi nabral komplet viličastih ključev od 6-32 ..jaz sem sicer že pozabil kaj vse je tam,ampak kot sem napisal ..od vseh silnih ton sem si nabral par zvezda ključev v colskih merah ..daleč od tega da bi bil to komplet

Je pa to drgač po moje še roba iz Jugoslavije ..firme TANG ..zgleda kot da bi bilo delano za neke komplete ..npr. kot je bil komplet orodja pri zastava avtomobilih oz. v nekem takem smislu .. najdeš kašeto gedore nastavkov od 72 in to je to od gedore ..wtf

Piko..kaj bi ti rabil ..kot pravim..to bi blo najbolj da vidi vsak sam , ni pa to orodja da si bi nabral komplet viličastih ključev od 6-32 ..jaz sem sicer že pozabil kaj vse je tam,ampak kot sem napisal ..od vseh silnih ton sem si nabral par zvezda ključev v colskih merah ..daleč od tega da bi bil to komplet
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Mi je foter učer omenil da je bil sodelovc tam v pon. popoldne, pa je blo glede na pričanje ljudi že precej pobranega. Je blo pa svega in svašta baje ja. Kdaj si bil ti Dejan? Je še kaj tega ostalo?

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
Ja faaaak
iz tega bi se dalo pa kkšno fajn skulpturo sešvasat, če ne druzga - recimo hrošča iz ključev