VW Passat 1976 - RUDOLF

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Re: VW Passat - Das Auto, 1976
Hm, nad jenkotom v nasih koncih nismo nekaj ful navduseni, bo op povedal kaj vec. Naceloma pa z amortizerjem iz dola ni bilo tezav. Hm.

Sem bil raje tiho. Ampak se je Anze oglasil se bom pa še jaz. Jaz imam izredno slabo izkušnjo z Jenkotom. Sem mu dal vgradit H&R vzmeti in pred vgradnjo ga prašal ali raje kupim NOVE bilsteine ali dam obstoječe amortizerje obnovit. Je bil vs pameten, da bom ceneje prišel skozi če dam njemu obnovit in še bolje se bo avto obnesel. Sem si rekel prav bomo pa obnovili amortizerje. Zjutraj pripeljem avto in po šoli pridem iskat. Plačam (160€ kar se mi ni zdelo drago) in se odpeljem. Po kakšem mesecu sem že čutil, da avto ni to kar je bil peljem nazaj ker imam garancijo eno leto. Se mi sin začne smejat, da če je zame to mehko. Sem mu odgovoril, da ja ker ko sem avto odpeljal takrat od njega je bil veliko bolj trd kakor zdajle. Njegovi odgovori so bili, da je to zaradi vročine ker se amortizer tok segreje, da je olje v amortizerju bolj redek in nevem kaj vse še.
Po poteku garancije mi je še en zadnji amortizer spustil in sem kupil nove bilsteine. Še vedno imam video, ki sem primerjal koliko upora ima amortizer po eni leti od Jenkota in nov Bilstein in ga po želji lahko uploudam.
S tem ko sem se menil pred montažo za ceno sem mu rekel, da želim, da je kvalitetno narejeno in bom tudi plačal več če je potrebno.
Glede Amortizerja nimam nekih izkušenj ker ko sem se šel menit za montažo in obnovo so mi rekli, da bo več pršl kakor je moj avto vreden. Hvala za odgovor in šel. Baje pa opravijo kvalitetno, edino mogoče odnos do strank ni na nivoju.
Po poteku garancije mi je še en zadnji amortizer spustil in sem kupil nove bilsteine. Še vedno imam video, ki sem primerjal koliko upora ima amortizer po eni leti od Jenkota in nov Bilstein in ga po želji lahko uploudam.
S tem ko sem se menil pred montažo za ceno sem mu rekel, da želim, da je kvalitetno narejeno in bom tudi plačal več če je potrebno.
Glede Amortizerja nimam nekih izkušenj ker ko sem se šel menit za montažo in obnovo so mi rekli, da bo več pršl kakor je moj avto vreden. Hvala za odgovor in šel. Baje pa opravijo kvalitetno, edino mogoče odnos do strank ni na nivoju.
Get low, no matter how

Z Jenkotom imam tudi jaz izredno slabe izkušnje.
3x sem avto peljal nazaj potem se mi pa ni več ljubilo in sem peljal amortizerju in potem je bilo, kot je treba.
Jenko obnovi amortizerje tako, da not zvrta luknjo nalije olje in pripika z švas aparatom. V glavnem balkanski princip.
Tako, da odsvetujem.
Z amortizerjem pa imam zelo dobre izkušnje. Prijazni profesionalni, ok cena in kvalitetno opravljena storitev.
Pri njih sem naredil že 3 avte in je bilo vedno BP
3x sem avto peljal nazaj potem se mi pa ni več ljubilo in sem peljal amortizerju in potem je bilo, kot je treba.
Jenko obnovi amortizerje tako, da not zvrta luknjo nalije olje in pripika z švas aparatom. V glavnem balkanski princip.
Tako, da odsvetujem.
Z amortizerjem pa imam zelo dobre izkušnje. Prijazni profesionalni, ok cena in kvalitetno opravljena storitev.
Pri njih sem naredil že 3 avte in je bilo vedno BP

Ok, bom šel še k amortizerju počekirat, če se mu bo dal s tem je**t...

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
MAJKA !!!!!pero wrote:Pa dobr, sej se da kej iz njega narest..

papi wrote:MAJKA !!!!!pero wrote:Pa dobr, sej se da kej iz njega narest..
Res je ... skoda da se samo blatnik vidi

O Anja .. o tebi se mi sanja.

No, mal malenkosti se je že začel nabirat:
Obratomer:

Šalthebl:

Volan:

Tepihi (valjda po naročilu):

Pa en amortizer je bil "čuden", pa sem dal vse 4 obnovit... pa mal znižat.

Aja, pa neki za pospravt obvezno opremo..

Neki je že zmontiran, neki še bom. Zdej rabim najprej glavo za volan.
Obratomer:

Šalthebl:

Volan:

Tepihi (valjda po naročilu):

Pa en amortizer je bil "čuden", pa sem dal vse 4 obnovit... pa mal znižat.

Aja, pa neki za pospravt obvezno opremo..

Neki je že zmontiran, neki še bom. Zdej rabim najprej glavo za volan.

Kam si potem dal obnovit amortizerje?
Pa kako si skombiniral z fedri?
Drgac pa lepo rihtas
Pa kako si skombiniral z fedri?
Drgac pa lepo rihtas

Get low, no matter how

Hja, sem kar k Jenkotu peljal. Pa da vidmo.
Gambler pa to.

Gambler pa to.

ej kje si pa te šmeksi preproge dal delat? jst bi tud to mel... cena?