# 1. OLD & RUSTY PIKNIK NA PLAŽI # 6.6.2015

Re: # 1. OLD & RUSTY PIKNIK NA PLAŽI # 6.6.2015
Edina? .. jaz vem za vsaj 3.pero wrote:Supra.
O Anja .. o tebi se mi sanja.

kr pridi mimo

Hm, katere 3?
Bela in zelenomodra NA nista uradno pri nas, nobena pa tako in tako ni za na cesto. To je to od NA. Sta pa baje še 2 TT, euro model, ki sta pa baje še v zelo dobrem stanju.
To, da je edina taka pri nas sklepam po tem, da so jo mogli na ministrstvu vpisat v bazo, da sem sploh lahko opravil homologacijo... oz. da so lahko pravilno homologacijo sprintal. Seveda v drugo.
Sicer, če ne bo ful vroče, še zmer ostaja Passat v igri. Samo z enoletnim otrokom brez klime po stari cesti zna bit... no, zabavno zihr ne.
Bela in zelenomodra NA nista uradno pri nas, nobena pa tako in tako ni za na cesto. To je to od NA. Sta pa baje še 2 TT, euro model, ki sta pa baje še v zelo dobrem stanju.
To, da je edina taka pri nas sklepam po tem, da so jo mogli na ministrstvu vpisat v bazo, da sem sploh lahko opravil homologacijo... oz. da so lahko pravilno homologacijo sprintal. Seveda v drugo.

Sicer, če ne bo ful vroče, še zmer ostaja Passat v igri. Samo z enoletnim otrokom brez klime po stari cesti zna bit... no, zabavno zihr ne.

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Ko smo bili mi mejhni se je dal sam tko na morje it...pero wrote:Samo z enoletnim otrokom brez klime po stari cesti zna bit...

ti kar pripelji to supro pokazat 
bomo našli prostor tudi zate brez skrbi... raritete so vedno dobrodošle..
p.s.
obeta se nekaj sprememb last minute
seveda samo še na boljše..več v naslednjih dneh!

bomo našli prostor tudi zate brez skrbi... raritete so vedno dobrodošle..

p.s.
obeta se nekaj sprememb last minute

Eno vozi en stric iz Rač po Mariboru, pol se je ena z desnim volanom prodajala pred casom na avtonetu, pol je se ona ko je pred leti zgorela nekje v okolici novega mesta.pero wrote:Hm, katere 3?
Aja .. pa pred casom sem menda na enem forumu videl sliko od ene v eni izmed "videno na cesti tem" ... ne vem mogoce je bila to tvoja ??
O Anja .. o tebi se mi sanja.

Pero maš Supro z volanom na pravi strani?
Get low, no matter how

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
če bi v angleščino prevedel vprašanje bi ga mel na desniFleko wrote:Pero maš Supro z volanom na pravi strani?

Supra je made in Japan for Japan. Zdej pa gugli. 
Sej če vas zanima, jo lahko predstavim... Sam nazadnje je bla vroča debata okol sprejemljivih letnikov, pa....

Sej če vas zanima, jo lahko predstavim... Sam nazadnje je bla vroča debata okol sprejemljivih letnikov, pa....