Kletka fertik, glede na to d mam glavo zelo blizu kletke so ble potrebne tud fine Fia Pence nrdil mali servis na motorju, zamenjal pečko plus novi zici in short shifter. Je pa nora razlika z starim originalim, zlo kratke prestave..
Zdej pa komplet še poden in zadaj poštimat površinsko rjo in izolirat pa smo..
Pa še tablce zamenal ob podalsanju registracije, bolj primerne za mene
Barvna kombinacija in mehanika ..... ajde, dobro.
Tole s kvazi dirkaško repliko ....... moja gospa vedno reče, da če si hotel star avto, potem imej star avto skupaj z vsemi zajebki in stanjem tehnike iz obdobja. To lišpanje v kvazi ghd/rally specialko je pač stvar okusa in meni osebno gre na bruhanje. Bodi frajer pa pojdi na polno in odpelji sezono ali dve v kategoriji starodobnikov po veljavnih pravilih klase.
Ampak če si sam kot lastnik srečen z izdelkom ..... dobro zate.
Če italjanu rečeš da je cigan s tem v bistvu žališ cigana
Bor ne poslusi jih prevec. Kapo dol za vse predelave. Osebno mi je skoda edino, da si nisi vzel malo vec casa za obnovo podna saj zgleda kot flika pri fliki.
Ce si ti zadovoljen je to to
opelsime wrote: ↑25 Jul 2024, 19:49
Bor ne poslusi jih prevec. Kapo dol za vse predelave. Osebno mi je skoda edino, da si nisi vzel malo vec casa za obnovo podna saj zgleda kot flika pri fliki.
Ce si ti zadovoljen je to to
Hvala ti, jih tudi ne.. Vsi majo dosti za povedat, nevem niti zakaj se pogovarjamo kaj od koga gospa reče, ker me res ne zanima Nimam namena dirkat (usaj ne s tem avtom) ker sem tok preveč delou za ta avto, mi preveč pomeni, zato da en dan nrdim totalko v ovinku in potem ostanem s prstom v...
Ja, imaš prav. Obnova podna je bla nrjeno bl "nahitr", čeprou sm dou komplet rust converter, epoxy, bitumen, barva itd. To pa zato ker sm se odloču da v roku 2-3 let bom delou komplet obnovo podna da nebo vse neki poštrihan poflikan itd, zato se tud nism neki zlo zdj trudu ker vem da bo treba use skp v "kratkem" enkt vn vržt
L4UK0 wrote: ↑25 Jul 2024, 21:18
...in kaj je rekel Dyno?
Nič dobrega (115-120 hp) Nismo dobil točne meritve ker smo takoj pogruntal, da je neki narobe in smo ugotovil da je fertajler čist zanč in bi blo isto tud če ga neb blo tko d se je hitr zaklučl zadevo.. Zdj smo ga pa zrihtal, se takoj pr vožnji pozna.. Morm pa it še enkt na Dyno