Lancia Delta HF Turbo

Re: Lancia Delta HF Turbo
A tisto kaplico olja si preveril od kod je prišla?

- grega983
- Avtomobil: Lancia Delta HF turbo, Alfa Romeo 33 16v Permanent 4, Lancia Thema 16v Turbo LS
Zavorno olje ...... ker si nisem vzel 1 minuto da bi čeljust obrisal po odzračevanju 

Če italjanu rečeš da je cigan s tem v bistvu žališ cigana

Če je sam to, pol tk ni frke... 

- grega983
- Avtomobil: Lancia Delta HF turbo, Alfa Romeo 33 16v Permanent 4, Lancia Thema 16v Turbo LS
Ma drugače pa bi ne bilo prvič, da bi nekaj odletelo z voza
Danes sem po okolici MB-ja ustvarjal ekološko katastrofo, ko je delta pokurila kar nekaj litrov benza
Mislim da sem naredil okoli 70 km in glej ga hudiča - nič ni crknilo ta čas. Mislim da je to pravi trenutek, da me začne skrbet kaj mi italjanka pripravlja za naslednje presenečenje

Danes sem po okolici MB-ja ustvarjal ekološko katastrofo, ko je delta pokurila kar nekaj litrov benza

Mislim da sem naredil okoli 70 km in glej ga hudiča - nič ni crknilo ta čas. Mislim da je to pravi trenutek, da me začne skrbet kaj mi italjanka pripravlja za naslednje presenečenje

- grega983
Ja no. Za alfe pravijo da če je ne neguješ, te prevara z mehanikom. Lancie so pa še bolj pokvarjene
Nekateri bi rekli da je to zelo trmast avto

Sem te vido v rušah .. dost redki avto se človek kr obrne ..grega983 wrote: Danes sem po okolici MB-ja ustvarjal ekološko katastrofo, ko je delta pokurila kar nekaj litrov benza
Mislim da sem naredil okoli 70 km in glej ga hudiča
O Anja .. o tebi se mi sanja.

grega983 wrote:Ja no. Za alfe pravijo da če je ne neguješ, te prevara z mehanikom. Lancie so pa še bolj pokvarjene![]()

- grega983
Cox - tisto pa je bila čisto penzjonerska oz. panoramska vožnja 
Jure, če že moram stati ob cesti z neposlušnim vozilom, potem naj se to dogaja s slogom

Jure, če že moram stati ob cesti z neposlušnim vozilom, potem naj se to dogaja s slogom

- grega983
Ja pa ja de ......
Speljal v križišču, še ne zahodil desno pedalko, tako u izi prišaltal do 3. prestave pa je že na sredi ceste z liziko priletel mož v modrem.

Sezono zbiranja točk zvestobe pri MNZ-ju je bilo treba odpreti
Speljal v križišču, še ne zahodil desno pedalko, tako u izi prišaltal do 3. prestave pa je že na sredi ceste z liziko priletel mož v modrem.

Sezono zbiranja točk zvestobe pri MNZ-ju je bilo treba odpreti