BMW E21 327i (dolomiten reportage)

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
Re: BMW E21 3XX (mmm BBS)
pr men so že na -3 stopinje spredaj, zgleda fookiš čeprav se na volanu čuti fuŁ boŁ k prej, ampak ko ga greš priganjat je pa opazno večji grip spredaj.

Najs. A jaz ko pridem do optika pa mu rečem naj mi nastavi -1.5 stopinje negative in 0.2 stekanja spredaj tip skoraj skup pade od začudenja. To ti bo ja gume požrlo v par kilometrih! -je rekel optični model. Po dobrem čuku kilometrov seveda ni za opazit razlike v obrabi.
(in ja, mam občutek da bi koristla še kaka stopinja. Naslednjič grem na -2.5°pa da vidimo kaj je kaj.
)
(in ja, mam občutek da bi koristla še kaka stopinja. Naslednjič grem na -2.5°pa da vidimo kaj je kaj.

a sem jaz slep al še ni slik avta z camber platami? kako to zgleda, če je kej vidt da je postrani...croma_man wrote:pr men so že na -3 stopinje spredaj, zgleda fookiš čeprav se na volanu čuti fuŁ boŁ k prej, ampak ko ga greš priganjat je pa opazno večji grip spredaj.
Rust is lighter than carbon fiber... and it keeps gettin' lighter!

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
ni slik 
sem pa pravkar prodal zadnji BBS spojler angležu za 175 EUR
avto mi še dnar nazaj prinaša, wooow

sem pa pravkar prodal zadnji BBS spojler angležu za 175 EUR

avto mi še dnar nazaj prinaša, wooow

tako je prav, zdej pa od veselja prpopaj kako sliko od postrani feltncroma_man wrote:ni slik
sem pa pravkar prodal zadnji BBS spojler angležu za 175 EUR![]()
![]()
avto mi še dnar nazaj prinaša, wooow![]()
![]()

Rust is lighter than carbon fiber... and it keeps gettin' lighter!

Ko boš naslednjič imel čeljusti v rokah, bi mi lahko okvirno zmeril razdaljo med centroma lukenj za pritrditev čeljusti in od naležene površine (tam kjer se stikata čeljust in pesto) pa do sredine čeljusti, da vidim kakšen offset ima tole približno. Ker tole je napol zastonj
Tenk ju

Tenk ju

Zadeva je malo drugačna pri starih oplih, ker je ET diskov popolnoma drug. Najbolj primeren disk za predelavo na 256mm je od stare Ford Siere, kjer je potrebno le par modifikacij! Drugače pa 13" Opel ATS Sport platišče skoraj paše na čeljusti od Calibre/Astre/Kadetta 16v, potreben je le 5mm distančnik (najbolj enostavno se ga naredi iz kakega starega diska)!dennis18 wrote:256mm diske je imel opel z 2.0 motorjem in tam 13 col felna ni pasala. Od 14 col dalje komaj. Tak da predvidevam da tukaj ne pase 13 col gor... Distancnik edino resi...Anzee wrote:A ja volvo ja. Klasika ja, nism jih prepoznal takoj. To so ze na http://www.opeltuners.com dolg nazaj pogruntal. Hm, mogu bi probat ce pasejo 13colske kulesa spodi, pr men je ze z original kr na knap..
Edit: Vidim da me je croma prehitel.
1986 - Manta B, Megasquirt 2, ITB, Schrick Cams...
1995 - Calibra Turbo, Garrett GT2871R, EDS IM, Klasen-Motors EM,EDS IC, Brembo calipers...
2002 - Corsa C Elektro, Curtis kontroler, Iskra engine
2005 - Vectra GTS V6
1995 - Calibra Turbo, Garrett GT2871R, EDS IM, Klasen-Motors EM,EDS IC, Brembo calipers...
2002 - Corsa C Elektro, Curtis kontroler, Iskra engine

2005 - Vectra GTS V6

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
jst mam tako rešeno na limotu da sm namontirau diske od calibre z distančniki za diske 

Kdaj pa se gre v poden? Se vedno imas enako dimenzijo felne in gume kot prej ali se je kaj spremenilo?croma_man wrote: