Uradna "Vse bomo kupli" tema

Re: Uradna "Vse bomo kupli" tema
Ne .. tega ne spremljam ... se ve kolko hoče za zadevo?
O Anja .. o tebi se mi sanja.

Nimam pojma...

Na to krasno nedeljo nismo počivali, ampak smo se udeležili sejma oldtimerske opreme v Ljutomeru. Polek kuhanih klobas sem na štantih našel še te dve zadevi povezani z vw tematiko.
Prva najdba je tole,

Original vw škatla za orodje, ki se pritrdi na rezervno kolo na isti način kot radkapa. V njej so mesta za različno orodje. proizvajalec tega je bila firma Hazet.
takole to zgleda kompletno in v vozilu

Moja je sicer nažalost popolnoma brez vsebine, ampak recimo, da imam zdaj kakih 10 let časa, da naberem kose in skompletiram
Druga najdba pa je tale originalen set za krpanje gum na cesti:

Set vsebuje injekcijo, čepke, lepilo in orodje za vstavljanje čepkov.Zraven so navodila, kako se zakrpa manjše (do 3 mm) velike luknje in večje (do 6mm). Zadeva je bila sicer že uporabljena, ampak še vedno vsebuje vse komponente za krpanje.
Kupili smo tudi klobase, ki pa jih nisem slikal
Prva najdba je tole,

Original vw škatla za orodje, ki se pritrdi na rezervno kolo na isti način kot radkapa. V njej so mesta za različno orodje. proizvajalec tega je bila firma Hazet.
takole to zgleda kompletno in v vozilu

Moja je sicer nažalost popolnoma brez vsebine, ampak recimo, da imam zdaj kakih 10 let časa, da naberem kose in skompletiram

Druga najdba pa je tale originalen set za krpanje gum na cesti:

Set vsebuje injekcijo, čepke, lepilo in orodje za vstavljanje čepkov.Zraven so navodila, kako se zakrpa manjše (do 3 mm) velike luknje in večje (do 6mm). Zadeva je bila sicer že uporabljena, ampak še vedno vsebuje vse komponente za krpanje.
Kupili smo tudi klobase, ki pa jih nisem slikal

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
huda ..meni so od vedno taki cukrčki zakon !
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Očišena tapetain sestavljena vrata ...

Armaturka spet sestavljena ..

Pa tudi na področju motorja za DoKo se malo premikamo ... dodatni karter olja ..

Armaturka spet sestavljena ..

Pa tudi na področju motorja za DoKo se malo premikamo ... dodatni karter olja ..

Zakon! Ka pa kej dize rečejo v fergazerjih?Cox wrote:Pa tudi na področju motorja za DoKo se malo premikamo ... dodatni karter olja ..

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
dize rečejo:

Evo svezi update direktno iz delavnice ... Fergi razstavljeni in ultrazvocno ocisceni... Much wow, Very shineie 

Na prejšnji sliki je bila še luknja, ki jo je zapolnila nova vtičnica z vžigalnikom ..

Tastare vtičnice niso kompatibilne z novodobnimi polnilci in je bil potreben rahel update .. tako zgleda na svojem mestu ..

Tastare vtičnice niso kompatibilne z novodobnimi polnilci in je bil potreben rahel update .. tako zgleda na svojem mestu ..

Trenutno sma pa tudi v fazi selitve skladišča ... najprej sta si čast zaslužila MZ in kawasaki čoper ..

Smo pa z pomočjo fantov napolnili Hajrufa do vrha z motorji in ga pripravili da se jutri odpravi v novo prebivališče

Smo pa z pomočjo fantov napolnili Hajrufa do vrha z motorji in ga pripravili da se jutri odpravi v novo prebivališče