Pizda sem moral prav skrolat po DRUGI strani foruma da sem prišel do svoje teme. Evo updejt - počasi smo tako daleč, da se lahko začnejo zaključna gradbena dela sestave motorja, dospela je tudi že večina večjih sestavnih kosov. Namesto razdelilnika vžiga iz par slik višje je prišel njegov mlajši, nastavljivejši in nasploh še bolj krasán bratranec iz Amerike, Malloryjev dual point distributor. Na fotografijah že sčiščen, speskan in pregledan, pripravljen na vgradnjo.
Za iskro bo skrbel CDI vžig, takisto Mallory
Za odpiranje ventilov bodo skrbele klackalice z vrtljivo/mazljivo glavo in polno osjo z vijačnim sistemom varovanja klaviatur
Iz Kanade so prispeli 34mm veliki venturiji, iz Hrvaške pa na 35mm povrtani kolegi.. nažalost pohabljeni ker jih je izvajalec neprimerno pakiral ob vračilu, obenem pa se je izkazalo da so liti iz nekega poroznega materiala
Nov dom je dobila tud englova W120 (294°)
..in pripadajoči dročniki, katere sem bil primoran naročit čez lužo
V istem paketu se je skrivala še opevana Kennedy stage 1 potisna plošča
Pred kratkim pa sta me Vlado in Cox razveselila še z vrnitvijo zelo pomembnega kosa zlitine, ki je bil na sveže povrtan za velike cilindre
.. kar pomeni, da lahko jutri začnem z obdelavo bloka za večjo vrtilno ročico glavne gredi. Juhej naprej!