BMW E21 327i (dolomiten reportage)

Re: BMW E21 3XX (mmm BBS)
BBS zakon izbira! Me prav zanima kako bi izgledalo na mojem bavarcu. 

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
evo ga, poleg rdeče barve najhudejša barva.

BBS je BBS potem ni dolgo nič in šele potem pridejo na vrsto druga platišča.
Za nemškega Jungtimerja je to edina zadeva z katero ne moreš falit in pašejo na prav vsak avto od 1970 do 1990.
Samo na žalost so tudi cene nemške ampak kdaj je bilo pa kaj dobrega poceni (edino pri kromamanu, kateremu vsi kar vozijo razne krom obrobe in špere za drobiž
)
Za nemškega Jungtimerja je to edina zadeva z katero ne moreš falit in pašejo na prav vsak avto od 1970 do 1990.
Samo na žalost so tudi cene nemške ampak kdaj je bilo pa kaj dobrega poceni (edino pri kromamanu, kateremu vsi kar vozijo razne krom obrobe in špere za drobiž

Re: BMW E21 3XX (camber plates ala carte)
Nisn veo da Lenso dela 16-ke tud ... zanimivocroma_man wrote: LETS BOOGIE in 16" !

O Anja .. o tebi se mi sanja.

To se pravi, da si ti hujši kot čak noris, ker če bi bil on hujši bi vedu zate. 

Ma Čakija Tloris gor ali dol .... BMW brez BuBSetov je tako kot baba brez jošk .... hodi lahko, sam pogleda jo pa noben 

Evo dans sem se nate spomnil, ko sem pri stranki za bajto uvidel tole čudo

Pa na priključku je bolcen lesni tamau more bit en hud dubstepar

Pa na priključku je bolcen lesni tamau more bit en hud dubstepar

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
hud camber, tekalna površina je tud pod blatniki, vse po REGLCIH
bom dans poslikal zmontirane camber plate, čeprav bom mogu modificirat, ker mi zdej pleh od camber plate pa pleh od šalce zgornje amortizerja skup tolče ko volan sučem al pa če čez kako luknjo uletim.
Bo treba podlagat z gumo.

bom dans poslikal zmontirane camber plate, čeprav bom mogu modificirat, ker mi zdej pleh od camber plate pa pleh od šalce zgornje amortizerja skup tolče ko volan sučem al pa če čez kako luknjo uletim.
Bo treba podlagat z gumo.