Bimmer 315

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
Re: Bimmer 315
mini cooper R53 diski, offset ni problem ker mam itak nekje ET0 sprednje feltne tak da bo dovolj prostora tud če bo čeljust bližje feltni kot sedaj.

Bremboaftermarket.com ima soliden iskalnik po oem dimenzijah, malo pobrskaj pa hitro najdes kaj primernega.

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
Uuuu, super, hvala za tale brskalnik, sem iskal nekej takega.
Drugače si pa malo poglejte wilwood čeljusti; znajo bit presenetljivo poceni; par evrov več kot volvoti za forged aluminium radial mount 4batno čeljust
Drugače si pa malo poglejte wilwood čeljusti; znajo bit presenetljivo poceni; par evrov več kot volvoti za forged aluminium radial mount 4batno čeljust

Sem tudi o tem razmišljal, da bi naredil sam, pa imam preveč odprtih projektov, da bi vse delal... Pri meni je bil tudi problem, da so original čeljusti potrebne komplet obnove in bo finančno to veliko ceneje.zegler wrote:dobro to.. ampak dobis za diske od 323 konverzijo iz starih celjusti pa ni tako drago.. res pa da niso 4 batne![]()
ziher poznate tole ane ?
http://www.ebay.de/itm/360930495917?_tr ... EBIDX%3AIT
Jaz bom dal ATE 323 diske gor.pero27 wrote:Od katerga avta bodo pa diski?
Sem malo iskal za 270-280mm dimenzijo pa ma vse zlo majhen offset al pa 5 lukenj...
Al boš šel mogoče nanovo luknje vrtat al pa celo 2-delne diske delat?
LP Miha

Leto in pol že "švasam" avto skupaj, koliko pač volja in čas dopuščata, v povprečju do dve uri nateden
. Ampak na srečo bo pleharije kmalu konec, še kakšna dva popoldneva pa bo avto brez lukenj.
Tukaj sem imel za popravit samo majhno luknjico

Levo prirobnico sem sam izdelal; glede na neizkušnje sem zelo zadovoljen s svojim delom.

In pa v grobem končano, potrebnega je samo še malo finega brušenja.

Zmontiral sem še nove gume.

Zdaj pa počasi začnem s sestavljanjem zavor in upam, da bo avto v roku meseca po dolgem času spet na cesti
.

Tukaj sem imel za popravit samo majhno luknjico

Levo prirobnico sem sam izdelal; glede na neizkušnje sem zelo zadovoljen s svojim delom.

In pa v grobem končano, potrebnega je samo še malo finega brušenja.

Zmontiral sem še nove gume.

Zdaj pa počasi začnem s sestavljanjem zavor in upam, da bo avto v roku meseca po dolgem času spet na cesti

LP Miha

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
Samo majhno luknjico, ja
ista zgodba je pri meni...
Zelo lepo si poflikal tole luknjo in prirobnica je zlo fajn. Je pa večina teh prirobnic v zelo dobrem stanju, tud če je rjavo pod njo, ker so ble pocinkane, tko da si si mogoče mal za brezveze delo naredu, ker bi lahko z drugega avta spulil za par €, ampak zdej maš svojo tako je še tolk več vredno

Zelo lepo si poflikal tole luknjo in prirobnica je zlo fajn. Je pa večina teh prirobnic v zelo dobrem stanju, tud če je rjavo pod njo, ker so ble pocinkane, tko da si si mogoče mal za brezveze delo naredu, ker bi lahko z drugega avta spulil za par €, ampak zdej maš svojo tako je še tolk več vredno

Super napreduješ, je pa pizdarija to ,če nimaš časa pa počasi delaš ampak si dobro ''pregural'' ta pleh, zaj pa skup vrečt zadevo pol pa pokazat voz
Prirobnico si pa lepo sklepal. Kolko si pa dal za rebuild kit za volvote?

Volvo čeljusti sta komplet novi in sta bli cca 170 s poštnino... je pa potrebno malenkost predelat zadeve -> https://www.bimmerforums.com/forum/show ... pgrade-DIY
Upam da naslednji teden končam s plehom in zaščito, potem pa pride malo bolj hvaležno šraufanje....
Upam da naslednji teden končam s plehom in zaščito, potem pa pride malo bolj hvaležno šraufanje....
LP Miha

Malo se mi zdi, da že vidim luč na koncu tunela (samo še nisem čisto ziher
).
Še malo švasanja...

Pa opran tepih, je zadnjič na srečo malo sonce posijalo

Zadnji konec še čaka na črno, potem pa sestavim skupaj

Malo še pa gasa...

Še malo švasanja...

Pa opran tepih, je zadnjič na srečo malo sonce posijalo

Zadnji konec še čaka na črno, potem pa sestavim skupaj

Malo še pa gasa...