Sejmi starodobnikov, Prit Ljubljana

Re: Sejmi starodobnikov, Prit Ljubljana
Če pa keri fosil malo postrani pogleda pa mu hitro ponudiš kako kilo zaseke pa bo ok ker očitno je to pa vino njihova valuta v kateri se pogovarjajo sploh če kaj od naštetga kje dobijo zastonj 

pa zato treba naredit štalo, za neprecenjlive grimase. pa itak je tle na oldschoolu takih avtov da bi vsak drknil zraven, pa naj se dela finega kolkr hoče...papi wrote:Ja Tine ma kr prav
Fora s temi možmi v zrelih letih pa je ta, da se ti bolj splača pridet na tako srečanje brez
avta in mu samo omeniš da tudi ti maš neki doma in tako veliko lažje dobiš kej od njega....
Če samo za stotinko sekunde vidi tvoj predelan voz si oplel![]()
Pred nekaj leti smo šli na Kadett C srečanje kjer so bli večinoma ta stari, Jurca pa je uletel
na srečanje z Rat Lok kadettom, njihovih obrazov ne bom nikoli pozabil, neprecenljivo

bi blo fajn mal sceno jim narest
pol pa še en oldschool drag race pa burnout ko oddidemo 

Haha, tist kar pa od gum ostane se pa v kroznem zraven prita skuri dokonca 

Get low, no matter how

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
c-c-c-c, drhal, sej ni čudn da vas ne marajo nikjer, eni se kultivirano vozimo in imamo 1 komplet gum za 5 sezon

5 sezon ni nic ... pri totih fosilih lahko vidis kere gume so ble gor kot prvovgradnja ...
O Anja .. o tebi se mi sanja.

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
na avtonetu je bil ene 2 tedna nazaj dejansko en zelen E21 od prvega lastnika z prvimi gumami (je to posebej poudaril) 

-
- Avtomobil: Ford Thunderbird Town Landau / Chrysler New Yorker Landau / Coupe deVille
Jaz sem se že pred časom odločil, da pridem pogledati. Upam, da se bo še kdo od naše klape prikazal z amerikancem...
Nakoncu bosta oldschool in V8 Club okupirala sejem
Škoda, ker tem starim stricem ni tako blizu "hot rodding" kot je stricem čez lužo...
Nakoncu bosta oldschool in V8 Club okupirala sejem

Škoda, ker tem starim stricem ni tako blizu "hot rodding" kot je stricem čez lužo...

oni majo hot roding samo takrat ko jim zakuha kaj .. 

O Anja .. o tebi se mi sanja.