Kje smo se srečali

Re: Kje smo se srečali
tega videvam stalno na obali

Danes sem sredi Maribora, v okolišu pravne fakultete videl parkiranega enga Kadetta C, če se ne motim. Menda opečne barve, sem pa prepričan da je bil obut v standardne črno-polirane ATSke. Kdo od naših?

Danes srečal Tineta v spremstvu še enega Hrošča. Od daleč so mi že v oko padli poviti kolektor/izpuh.
Zakon bug
Zakon bug

Aha, vračal sem se iz srečanja v savinjski v spremstvu Vladotovega fotra z njegovim 58 letnikom. Ni bil lahek vikend, si ga bom pa zapomnil

Btw, tud jaz videvam tebe z audijem vsake tolko in pašem zijala vsakič ko lahko. Huda zadeva

Btw, tud jaz videvam tebe z audijem vsake tolko in pašem zijala vsakič ko lahko. Huda zadeva

Včeraj sem srečal L4AUKOta in papija v Velenju, če se mi nebi mudilo naprej bi vaju zrinil s ceste, da bi vama vsaj zdravo rekel. Kadetta zgledata pa bolano. V živo veliko bolje kot na slikah
pa drugič..

pa drugič..

A je mozno da sem vaju videl tudi v soboto zjutraj ko sta se peljala skozi Zg. Kungoto?Tine wrote:Aha, vračal sem se iz srečanja v savinjski v spremstvu Vladotovega fotra z njegovim 58 letnikom. Ni bil lahek vikend, si ga bom pa zapomnil![]()
Mozno pa da sem videl druga dva avta.

Žal ne, sem bil na srecanju v Savinjski cel vikend.

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
Hvala glede avtov 
Hja drugače smo šli v soboto v avstrijo na turo... ne vem pa kje je ta Kungota ...

Hja drugače smo šli v soboto v avstrijo na turo... ne vem pa kje je ta Kungota ...

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
V dolenjskih toplicah sem videl parkirano belo delto z NM tablicami, je lastnik mogoce tu prisoten oz. ga kdo pozna? 

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Zgleda precej lep, sploh glede na to, da ves čas stoji na tem mestu...pozna kdo? (Lj-Rudnik)