Nisem pričakoval, da folk ima projekte samo zato, da pokaže na forumu in da ima čim več objav.
Ne ratat kot bmwslo

Sicer je pa en podforum nižje odprta tema, v katero se lahko vsi prijavite in odpravite vse zamere

Peace
23 let star avto je zate premlad?pero27 wrote:novak, kle si ti malo falil imho;
ne moreš primerjat e30 z spodobnim motorjem ali crx 2nd gen z eno škatlo od civica z najbolj osnovnim motorjem možni, katere edina zanimivost je ta, da je brez rje
normalno, da obstajajo dvojna merila; eno so merila za avtomobile narejene za voznika z izkušnjo adrenalinske vožnje v mislih, drugo pa so civici, ki se grebejo za low mileage, čimveč prtljažnega prostora in čimveč legrooma na zadnjih zicih ob čim manjši ceni
tisti audiji V8 so pa tudi meni (kar se tega foruma tiče) mimo, odlični avti z voznikom an prvem mestu, a konkretno premladi
če se že išče kriterije za to, kaj je in kaj ni primeren avto za ta forum, potem bi jaz dal v boben 2 predloga;
-avtu je začela konkretno rasti cena na spletnih oglasnikih (in ga torej folk ne razume kot staro kanto, ampak kot KULmobil)
-avto NI v skladu z temle členom; ""ohranjeno in tehnično vzdrževano tako, da je skladno z originalno konstrukcijsko sestavo in obliko, in ki zaradi tega svojega zgodovinskega in tehničnega pomena ni namenjeno redni uporabi, ampak se uporablja predvsem na prireditvah, posebej organiziranih za starodobna vozila""
ampak je prej ohranjeno in vzdrževano v slogu ameriških hot-roderjev z evropskim twistom, razen, če seveda gre za korvete, quattrote in podobne rakete, ki so bili že v osnovi petarde in bodo palile gumo, tudi če jih zrihtaš v 100% tovarniško stanje
ta dva kriterija naredita lepo in razumljivo ločnico med e30, diesel caddyji in pododobnimi avti, pri katerih bi cvikal ali so noter ali ven in pa civic sedani z najmanjšim motorjem
ni moj post letel samo nate, na vse ki ste nas tolk napadlpero27 wrote:pa saj sem ti rekel, da je to samo moje osebno mnenje; se vas par z njim ne strinja, ok, večina prevlada
mislim pa da noben tukaj nebi imel tanovga minija al pa beetla za starodobnika, že po zgradbi ne, kaj šele po izgledu
isti letnik sva$küll wrote:
pero27: kolko let je V8 starejši od tebe?