Ne nisem ga dal še na zimsko spanje, bo šel oktobra enkrat.DulE30 wrote:zdej pa sm še spredaj prizemljit pa alpinin front lip zmontirat
a si ga že spat dal?
Hvala, sicer ni NK ampak 02.Hoonigan wrote:Čudovit Neue Klasse, črna mu paše kot budali šamarSe pa tud jz strinjam s širšimi feltnami in nižanjem.
Kok časa je že, odkar sva se na drugem forumu pogovarjala o kavi/pivu, pa še zdej nč... Bi blo treba enkrat kmal, preden gre 02 na zimsko spanje.
Hehe, učna ura zgodovine. Neue Klasse se je ''razvil'' v 02, jz sem pa to skupi metal.FR Wolf wrote:Hvala, sicer ni NK ampak 02.Hoonigan wrote:Čudovit Neue Klasse, črna mu paše kot budali šamarSe pa tud jz strinjam s širšimi feltnami in nižanjem.
Kok časa je že, odkar sva se na drugem forumu pogovarjala o kavi/pivu, pa še zdej nč... Bi blo treba enkrat kmal, preden gre 02 na zimsko spanje.NK so 4-vratne različice (1500, 1800, 2000 in 2000CS).
Hmm, malce me spomni kdo točno si tam na onem forumu, ker sem s parimi se menil pa še nisem šel...
Hehe, je res. Še vedno ne vem kdo točno siHoonigan wrote:Hehe, učna ura zgodovine. Neue Klasse se je ''razvil'' v 02, jz sem pa to skupi metal.FR Wolf wrote:Hvala, sicer ni NK ampak 02.Hoonigan wrote:Čudovit Neue Klasse, črna mu paše kot budali šamarSe pa tud jz strinjam s širšimi feltnami in nižanjem.
Kok časa je že, odkar sva se na drugem forumu pogovarjala o kavi/pivu, pa še zdej nč... Bi blo treba enkrat kmal, preden gre 02 na zimsko spanje.NK so 4-vratne različice (1500, 1800, 2000 in 2000CS).
Hmm, malce me spomni kdo točno si tam na onem forumu, ker sem s parimi se menil pa še nisem šel...
Bi pa tud tebe popravil, tudi NK je mela 2-vratne predstavnike (npr. 2000CS), a ni tko?
Sem razmišljal pa mislim da nebi pasalo preveč...Ježek wrote:top šit![]()
Si že kaj razmišljal o rumenih sredinskih lučeh?