BMW E21 kanariner

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
Re: BMW E21 kanariner
ja no sej sem reku da jih noben ne obrajta 

Z temi 15-kami zgleda odlično, obvezno morajo ostat gor.
Kaj si si tisto švaso neko posodo, lovilec olja?
Kaj si si tisto švaso neko posodo, lovilec olja?

hej hej, stony , kaj zaj kje si bil vceraj za na pohorje?
ja tisto pa sem si nardil lovilec olja, pac lustalo se mi malo spet igrat z aluminijem pa sem vse stranice varil, namesto pigal, zato zgleda tak hecno.
@pero bom sel na bilsteine b8 da vidim ce bo sel boljse pocez kot zdaj .. tisti b7 sem pa kr napisal, zdaj vidim da jih res ni, moj fake ...
ja tisto pa sem si nardil lovilec olja, pac lustalo se mi malo spet igrat z aluminijem pa sem vse stranice varil, namesto pigal, zato zgleda tak hecno.

@pero bom sel na bilsteine b8 da vidim ce bo sel boljse pocez kot zdaj .. tisti b7 sem pa kr napisal, zdaj vidim da jih res ni, moj fake ...

Pa saj je vredi, edino ogromen zgleda zato sem vprašo.
Včeraj sem bil na poroki, ni blo časa. Na naslednji turi se udeležim
.
Včeraj sem bil na poroki, ni blo časa. Na naslednji turi se udeležim

Jaz imam b8 in h&r -35 in je ok, dobra lega na cesti in kar trdo. Ce je lepa cesta je super...
LP Miha

@stony .. mah ni tak velika zadeva.. no naslednjic se pa te tak vidimo, ej pa nima tvoj audi rostfrei odbijacev ?
@majkl .. e super, caki s kje si ze ti ? saj sva midva govorila na lanskem spomladanskem srecanju v mb ? 320 z usnjeno notranjostjo ? ko si prodajal ? al sem zamesal
@majkl .. e super, caki s kje si ze ti ? saj sva midva govorila na lanskem spomladanskem srecanju v mb ? 320 z usnjeno notranjostjo ? ko si prodajal ? al sem zamesal

Jaz sem z Maribora, mislim da sva na kratko govorila, je pa moj 315 (bodoči 320)... "Usnjeno" notranjost sem pa tudi prodajal/prodal
Bi ti z veseljem dal za probat kako se pelje, samo je avto trenutno v kosih...

LP Miha

Itak da se vidimo. Ma ja rostfrai lajsne na odbijačih
Poslano z mojega HTC Desire 601 z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega HTC Desire 601 z uporabo Tapatalk

pa gremo dalje .. intercooler koncno prispel
.. tezka zadeva 5 kil (mogoce sem kupil prevelikega, pa sploh ne bo sel v avto)
..
drugace pa vprasanje za vse tiste ki ste malo bolje podkovani v teoriji materialov itn ... ko bom vse narazen trgal bom rihtal tud hladilnik vode, vprasanje :
bakren (predvidevam, da ni kje kaksna druga cu zlitina) originalen hladilnik ima cca prostornino 3880 cm3, medtem ko en kao tuning iz ALU pa ima 6530 cm3.
Zdaj pa tako preko prsta pod enakimi pogoji, kateri bo boljse hladil ?
nekje sem slisal da ima alu 2x slabso temp prevodnost od bakra.. tak da tuhtam ce se mi splaca menjavat, je pa res da tale alu tuning ima mogoce boljsi pretok vode in zraka, to so pol dejavniki ki tud vplivajo.
hvala za mnenja

drugace pa vprasanje za vse tiste ki ste malo bolje podkovani v teoriji materialov itn ... ko bom vse narazen trgal bom rihtal tud hladilnik vode, vprasanje :
bakren (predvidevam, da ni kje kaksna druga cu zlitina) originalen hladilnik ima cca prostornino 3880 cm3, medtem ko en kao tuning iz ALU pa ima 6530 cm3.
Zdaj pa tako preko prsta pod enakimi pogoji, kateri bo boljse hladil ?
nekje sem slisal da ima alu 2x slabso temp prevodnost od bakra.. tak da tuhtam ce se mi splaca menjavat, je pa res da tale alu tuning ima mogoce boljsi pretok vode in zraka, to so pol dejavniki ki tud vplivajo.
hvala za mnenja

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
m20b20 sem mel bakren hladilnik, težave s pregrevanjem konstantne
m20b27 smo dal alu hladilnik, niti osnovne šanse o pregrevanju, oba motorja z novimi vodnimi pumpami in neprepihana...tak da je razlika v hladilniku definitivno v prid večjemu alu.
m20b27 smo dal alu hladilnik, niti osnovne šanse o pregrevanju, oba motorja z novimi vodnimi pumpami in neprepihana...tak da je razlika v hladilniku definitivno v prid večjemu alu.