American BadAss-C3

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
Re: American BadAss-C3
ma stari ni osnovne šanse da bi šel do vijaka kdaj avto restavrirat...tole je bolš kot tv oddaje, osebo dejansko poznam 

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

to bo kr zanimiv voz ko bo na cesti. lepa.

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
jea ..sicer to ni bil prvi štart je pa podobno kresnila v prvo ..po verglanju dokler ni pritekel bencin .. glavno da nisem pobrkal kablov in pa samega vžiga
Treba še par nastavitev,mal me neki čok jeble,ker,ko pohodiš tisti vzvod neki zagrabi in je potem minimum visok ..pa plini se mi zdijo malo pekoči hehe ..treba še mal vžig pa nastavitve na karbnlu pogledat
Me je pa auspuh spet malo razočaral ..na dveh direktnih loncih je prasica (pre)tiha

Me je pa auspuh spet malo razočaral ..na dveh direktnih loncih je prasica (pre)tiha

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Haha, tudi meni se je zgodilo isto s sedanjim izpuhom, no pa sej bolje da je pretih kot pa preglasen
Drugače pa:
http://www.siliconeintakes.com/dsm-inte ... -9577.html

..za 100 dolarjev rešiš težavo, preko tega sigurno nebo pretiho
pa fajn električen, ko se naženeš čez tunele s knofom odpreš, ko se moraš prikrast domov sredi noči pa ti ostane kulturen avto.

Drugače pa:
http://www.siliconeintakes.com/dsm-inte ... -9577.html

..za 100 dolarjev rešiš težavo, preko tega sigurno nebo pretiho

pa motorček od brisalcev/pomika šipe..
to bo treba sestavt doma

to bo treba sestavt doma