BMW E21 327i (dolomiten reportage)

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Re: BMW E21 3XX (nasa research center in the mountains)
Zanimivo, kje si prišel do take robe...ne bi si mislil... 

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
niti cenovno si nebi tega mislil, še manj pa da bo dec pristopil do mene na oldi srečanju na visokem in mi ponudil dele 

croma_man wrote:oooolrajdiden, roba je doma, 3.64 diff z 25% zaporo, zadnja prema, diski, čeljusti, zender dvojni zadnji spojler, stabilizatorji od 323i...
pikčur updejt zvečer
Christmas comes early???

Rust is lighter than carbon fiber... and it keeps gettin' lighter!

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
joj kak krompir ima ta človek ..vsi mu neki rihtajo 

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

- croma_man
ja, včasih ima tud butast kmet velik krompir
skull, kapo dol za uslugo, vsekakor vrnem.
no pa nadaljujmo v tem duhu :
najprej en zelo mene moteč upgrade (pedal zbiddal na angleškem ebayu za 5 funtov)

prejšnja lastnica je imela očitno zelo vroče pete da je stopila pedalo in pa nekaj mcgyverja je bilo v njej

in k bombončkom :
pot me je zanesla nazaj na našo oldschool turo, vrnil sem se do kanala na soči po naslednje dele :
zender heckspoiler (2 nadstropni, ne zvit, faking rariteta), more downforce captain !

3.64 LSD 25%

komplet zadnja prema s 323i stabilizatorji in diski, zajlami, čeljustmi...tutto completto !

ker pa je treba to pof*** akrilno barvo vsake 2 mesca osvežit z parurnim tretmajem poliranja sem svizca zavil v folijo.

dovolj za danes

skull, kapo dol za uslugo, vsekakor vrnem.
no pa nadaljujmo v tem duhu :
najprej en zelo mene moteč upgrade (pedal zbiddal na angleškem ebayu za 5 funtov)

prejšnja lastnica je imela očitno zelo vroče pete da je stopila pedalo in pa nekaj mcgyverja je bilo v njej

in k bombončkom :
pot me je zanesla nazaj na našo oldschool turo, vrnil sem se do kanala na soči po naslednje dele :
zender heckspoiler (2 nadstropni, ne zvit, faking rariteta), more downforce captain !

3.64 LSD 25%

komplet zadnja prema s 323i stabilizatorji in diski, zajlami, čeljustmi...tutto completto !

ker pa je treba to pof*** akrilno barvo vsake 2 mesca osvežit z parurnim tretmajem poliranja sem svizca zavil v folijo.

dovolj za danes

-
- Avtomobil: Opel Manta A | Opel Manta B | Opel Monza A1 | VW T3 Doka
Re: BMW E21 3XX (candyshopping on tour)
Zender dvonadstropni spojler je primeren za odmet hahahaha.. Valda naus tega kakca gor dou 

Brez spojlerja zgleda prav badass.

- croma_man
bolš bo k bbs-ov dokler ne gre v barvo zadnji del kompletno, hauba je pod spojlerjem kar v slabem stanju. Zgrižena od lepila od spojlerja, spraskana od spojlerja,... Tako da OP, al boš pred mano al pa daleč za mano da ti nebo treba zenderja gledat
pol bom pa razprodajo spojlerjev naredil na ebayu pa si barvanje plačal

najrajš bi mel M-tech 1 od e30 gor, sam so tok dragi (200€+) pa še predelat bi ga mogu da bi pasal

najrajš bi mel M-tech 1 od e30 gor, sam so tok dragi (200€+) pa še predelat bi ga mogu da bi pasal