Bimmer 315

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
Re: Bimmer 315
lepo je videt ta kvartet trobil 

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Sem si kar mislu da je to vzrok. Saj moja glava te razume ampak srce ne lih. Malo mi je žal , da si obupal ker v slo nas ni prav dosti, ki imamo glavo na pravem mestu glede tega kako naj bi vw zgledal (in šel). čeprav se nisva nikoli srečala se mi zdi, da imamo jaz ti in tine približno enake ideje glede tega. razen tega da Tine neki palamudi z nekim 1303 namesto čim starejšim.majkl wrote:Točno zato sem jaz nehal s hrošči...

Let's go Brandon!

Prokleti cheater-jieugene wrote:Kupiš star 2l motor, gor pokneš duple, montiraš v avto in se ti smeji.

O Anja .. o tebi se mi sanja.

Zdaj pa je napočil čas, da zrihtam avto in ne samo vozim... Čeprav vožnje je bilo bolj malo letos. Lotil sem se najprej karoserije, potem sledijo pa zavore in motor (in upam da ne bo prej pomlad)
To se je nabralo tak na hitro->

Zadaj je super

Spredaj levo manjka en pokrov (če ima kdo kakšenga na zalogi se priporočam)

Levo in desno pa bo potrbno malo zakrpat

Generalno gledano je avto v super stanju
To se je nabralo tak na hitro->

Zadaj je super

Spredaj levo manjka en pokrov (če ima kdo kakšenga na zalogi se priporočam)

Levo in desno pa bo potrbno malo zakrpat

Generalno gledano je avto v super stanju

LP Miha

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
aha, v super stanju
zdej pa snami sprednje blatnike pa spredno šipo pa boš videl da so tele 2 luknje spredaj samo simptom enih drugi lukenj, ki so do sem puščale vodo
drugače imaš precej podobno stanje kot jaz
ti pa predlagam da te bitumenske panele stran pobereš, ker bo zihr na parih mestih še kaka lisa rje, ki se je prebila iz spodnje strani v kabino.
Špohtl v roke, pol pa obrišeš z bencinom stran kar ostane

zdej pa snami sprednje blatnike pa spredno šipo pa boš videl da so tele 2 luknje spredaj samo simptom enih drugi lukenj, ki so do sem puščale vodo

drugače imaš precej podobno stanje kot jaz
ti pa predlagam da te bitumenske panele stran pobereš, ker bo zihr na parih mestih še kaka lisa rje, ki se je prebila iz spodnje strani v kabino.
Špohtl v roke, pol pa obrišeš z bencinom stran kar ostane

Glede na to, kar drugi obnavljajo (e21) je res super stanje. Bitumen bom pustil na mestu, ker sem prepričan, da je spodaj vse ok, prav tako šipo. Bom pa pobral dol blatnika, ker tam pa bo zagotovo kaj...
LP Miha

- grega983
- Avtomobil: Lancia Delta HF turbo, Alfa Romeo 33 16v Permanent 4, Lancia Thema 16v Turbo LS
In potem bomo čez 2 leti v tej temi videli, kako bo ded spet pometal ostanke karoserije
Zanemarljiv strošek je čiščenje celega podna in ponovne zaščite. Pa še dušni mir imaš potem

Zanemarljiv strošek je čiščenje celega podna in ponovne zaščite. Pa še dušni mir imaš potem

Če italjanu rečeš da je cigan s tem v bistvu žališ cigana

Stvar je ta, da sta prerjavela samo dela, kjer so dvojni plehi z zunanje strani. Bom na par mestih pogledal pod izolacijo; načeloma bi morala tam kjer je rja zlahka odstopit, ta se pa drži tako, da jo je potrebno po slojih lupit...
LP Miha

- pero27
- Avtomobil: BMW e21 315 82', Kadett C 1.2N/S 78', BMW E30 318i 87', Kawa KZ400 82' cafe
nič ne odstopi res tam kjer je rja, še bolj se drži
pejd pogledat v mojo temo, kako zgleda poden očiščen bitumena, prej je zgledal identično kot tvoj (videlo se je samo tiste dve luknji spredaj, kot pri tebi
upam se it stavit da maš rjo okrog zanjih čepov in pod sprednjimi blatniki, skoraj sigurno pa tudi po spodnjem robu sprednje šipe
za spucat bitumen rabiš 2 uri, za snet šipo ene pol ure za dol dat pa pol ure za nazaj nataknit
naredi tako kot je prav, v najslabšem primeru bo vse čisto spodaj in boš samo lažje spal
(ampak definitivnio maš rjo spodaj)
pejd pogledat v mojo temo, kako zgleda poden očiščen bitumena, prej je zgledal identično kot tvoj (videlo se je samo tiste dve luknji spredaj, kot pri tebi
upam se it stavit da maš rjo okrog zanjih čepov in pod sprednjimi blatniki, skoraj sigurno pa tudi po spodnjem robu sprednje šipe
za spucat bitumen rabiš 2 uri, za snet šipo ene pol ure za dol dat pa pol ure za nazaj nataknit
naredi tako kot je prav, v najslabšem primeru bo vse čisto spodaj in boš samo lažje spal

(ampak definitivnio maš rjo spodaj)