BMW E21 327i (dolomiten reportage)

Re: BMW E21 3XX (wheels wheels the real deals)
Ja, tudi jaz sem to ze iskal, sem pa preprican da sem prav videl. V istem casu je bil tud Skull tam, naj potrdi ce se spomni. Sem se pogovarjal z modelom ki je prodajal tam o tem sem pa tja in si lahko zmislis lochkreis in vse. Tudi mene je impresionirala 'nizka' cena, vendar ko naracunas 800 eur samo za centre niti ni tako malo..
Edit: poglej tu, kolk je videt ista firma: http://www.nsutt.de/shop/index.php?cPath=110
Edit: poglej tu, kolk je videt ista firma: http://www.nsutt.de/shop/index.php?cPath=110

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
so po 180 ja..samo lih zame so po 380 po kosu 

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Sam si si kriv, kaj mas pa 3D felne 

- DS71
nimam 3D ..moje so 1D samo jih ni najti ..in je bila ena od opcij it v to varjanto .. sem pa videl da jih je en naredil tako da so bile vijačene od zadaj in je zgledalo kot 1D ..torej slepa luknja z navojem v centru vrtana iz zadnje strani
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Pomojem se nisma razumela.. 3D nisem mislil kot trodelne, ampak da imajo 'relief', so izbocene, kraki ki so trodimenzionalni. Sepravi je izdelava verjetno bolj komplicirana, posledicno cena.
Drugace pa veckrat ko precesavam ebay pogledam tud za tvojimi felnami, zaenkrat brez srece. Vsekakor te obvestim, ce naletim na kaksne!
Drugace pa veckrat ko precesavam ebay pogledam tud za tvojimi felnami, zaenkrat brez srece. Vsekakor te obvestim, ce naletim na kaksne!

- DS71
aja..sam ja je bolj jebeno nardit mrežo kot to
česam tudi jaz .. podolg in počez ..tudi po straneh ki so bolj blizu sceni kot ebay .. sem pa mogoče res malo ebay zanemaril ker sem že obupal .. nisem več po 5x na dan gor ampak po ene 2-3x na teden

česam tudi jaz .. podolg in počez ..tudi po straneh ki so bolj blizu sceni kot ebay .. sem pa mogoče res malo ebay zanemaril ker sem že obupal .. nisem več po 5x na dan gor ampak po ene 2-3x na teden

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
croma_man...tole res zgleda vrhunsko! Počasi pozabljam na audi zice

- strider87
- Avtomobil: Opel Kadett C, bmw e30, Vw T2b , Manta b
sick zgleda avtek
lepo!

lepo!

- croma_man
- Avtomobil: BMW E21 315 / BMW 2002 Touring
hja, pa se mu je zmešalo, si mislite...zdaj pa že honda dele tišči na bmw-ja, katastrofa? nene, rešitev je na dlani, alpina zadnja maska stane prek 100 eur rabljena, honda parts are for free !
hja, nekak paše, pa vseen ne paše

po veliko brušenja

in nekaj nanosov barve

ker rabim nek nosilec je hitro priskočil igor na pomoč in dal črno plastiko (ta del se skrije ko je pokrov prtljažnika zaprt)
spet sem rezal in brusil

na črnem ozadju (potrebno še zalepit z epoxi prozornim lepilom za plastiko

v originalu pa zgleda precenjena plastika takole

kako pa zgleda zmontirano pa v naslednji epizodi
hja, nekak paše, pa vseen ne paše

po veliko brušenja

in nekaj nanosov barve

ker rabim nek nosilec je hitro priskočil igor na pomoč in dal črno plastiko (ta del se skrije ko je pokrov prtljažnika zaprt)
spet sem rezal in brusil

na črnem ozadju (potrebno še zalepit z epoxi prozornim lepilom za plastiko

v originalu pa zgleda precenjena plastika takole

kako pa zgleda zmontirano pa v naslednji epizodi

haha, je že vse neki DIY.... čez vikend bo že prtljažnik gor pa kufri in kolo 

Rust is lighter than carbon fiber... and it keeps gettin' lighter!