kmetek wrote:Se pravi mu ga ti zrihtas kleparsko in licarsko?

da se izmuznem - lahk zrihtam najnižjo ceno za ves ličarski material potreben. Trenutno so moja kleparska dela še bolj podobna anger managementu kot pa izdelku.

kmetek wrote:Se pravi mu ga ti zrihtas kleparsko in licarsko?
Ti se hecas? To resno mislis? Taki ponudbi ne morem rect ne... mas kake slikice?kmetek wrote:Pizdarija, neugodno.
Imam 2 karoseriji Touring, ena je spredaj skoraj brez rje, druga je pa komplet brez rje, ampak rabi se malo nege, ma pa sibedah in je 320i. Mam tud havbo lepo, odbijac,... Ti dam zastonj, sam da zrihtas. Mal prespi pa cez zimo pljunes spet v roke
nicjasno wrote:
Zegler: na bloku sta se odlomla drzala za alternator in servo pumpo. Ti znas to zavarit?
Od kod si, da bi prisel jaz to pogledat?kmetek wrote:Ne hecam se, ta projekt pri meni realno ne bo ael skozi in bolje da kose ponuca nekdo ki jih rabi.
Nekih slik nimam, lahko grem za vikend do skladisca pa poslikam, samo nimam luci... Pomoje najbolje da prides pogledat pa bos vidu ce ti je OK. Rje res prakticno ni oz. je bila v 95% ze sanirana (sicer ne glih profi ampak je), par stvari je za porihtat, samo osnova pa res ni slaba. Sprednje havba isto brez rje edino ene 3 udrtine ima, ti posljem slike, to ti lahko dam popravit. Pa pac use ostale malenkosti sprednjega konca tud vecinoma se imam, vprasanje kaj vse rabis.
Naceloma ti podarim (sem tudi sam dobil za simbolicno ceno), ampak to je stvar debate za na konec...
Squeeeee!!!! Vzamem!ZiZa wrote:Viđaj viđaj kmetkova školjka