Z BMWjem sem jih naredu ene 7000 v enem letu.
Kadeta sem kupil zato ker sem hotel nekaj za vozit za lušt dokler ne zrihtam BMWja pa tud zato da se mi nebo preveč mudilo z BMWjem pa bi blo potem slabo narjeno, sem se odločil da bom bemflo porihtal zdej vse naenkrat vključno z štrihanjem.
Bemflo mislim kleparsko zrihtat in poštrihat do jeseni, mehaniko pa tjuning pa do pomladi; zdaj ko sem se preselil z Ljubljane nazaj domov bo šlo pomojem relativno hitro.
Več o tem v kratkem v drugi temi.
C kadetti so mi bli pa zmerej všeč; tud ko sem kupval bemflo sem se ubistvu odločal med kadettom in e21 pa sem potem vzel e21 ker je eno stopničko boljša tehnika, neodvisno zadnje vzmetenje mi je všeč itd.
Vidva pa raj pridta na kakšno srečanje, sej nimata avtov z cukra, pa bomo v živo kakšno rekl, samo ne glede brand warsov, ker so mi brand warsi bedni in sami sebi namen

Za kadeta sem pa ugotovil da je na tem serijskem vzmetenju idealen turing avto; sem se vozil dol iz lendave že dobre 2 ure, pa mi ni blo nič jasno, ko sem pogledal kolk je ura, ker sem mislil da je šele ena ura mimo.