'74 VW 1303

Re: '74 VW 1303
Na willhaben mas en fergazer od r5 turbo pa detlco ze tak mas ...eno flansno si das zrezat zaj ko ze obvladas pa turbino iz odpada za 50€ ... ves kaj mislim 

O Anja .. o tebi se mi sanja.

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
a si za povijanje uporabljal tudi kameno vodo? Pol je kej z žico povito čez? Sicer nisem nek pristaš tega povijanja ampak ta je zelo kulturno izpadel ... kuuulj
drgač pa gre to že v pravo smer ..jebeš swap .. sicer imaš res potem poceni več konjev ..ampak še zmerom nek kulturen serijski stroj ..bljak

drgač pa gre to že v pravo smer ..jebeš swap .. sicer imaš res potem poceni več konjev ..ampak še zmerom nek kulturen serijski stroj ..bljak
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Mnja .. ono vsaj dela
.. kar se za predelane hrosceve motorje tesko rece 

O Anja .. o tebi se mi sanja.

Motor je na štenderu, počasi dobiva končno obliko. Slik poteka nimam, ker je fotoaparat fasal tresavico in so vse slike zmegljene. Razen te ene same samcate, ki pa ima druge težave; kišta zgleda kot bi bela barva silila iz vseh špranjic (bele barve ona sicer ni vidla), očitno pa mala razlika v 'starosti' lakiranja - kišta je bila nanovo polakirana pred enim tednom, ostalo plehovje pa leto do dve nazaj, postane vidna le ob flešu. Kakorkoli, tu zgleda kot reva motorna ki sem jo potegnil iz predala s kredami

Manjka ji še celotna karburacija, ventildekli, vžig ter ispušni sistem, ki ga ni mogla dobit danes ker sem se baje moral malo socializirat.
Zbirajo se tudi že dize; začetna kombinacija je že pripravljena; 180 luft, .2 emulzijske, 122 glavne in 52 štandgas dize. Glede na to da sta mi in Vlado in izračun po dellroto superformance knjigi svetovala praktično isti set, nimam pameti ne razloga jima ne verjet.

Če bo šlo vse po sreči in planih, se zna zgodit, da zadeva jutri prvič brcne.

Manjka ji še celotna karburacija, ventildekli, vžig ter ispušni sistem, ki ga ni mogla dobit danes ker sem se baje moral malo socializirat.
Zbirajo se tudi že dize; začetna kombinacija je že pripravljena; 180 luft, .2 emulzijske, 122 glavne in 52 štandgas dize. Glede na to da sta mi in Vlado in izračun po dellroto superformance knjigi svetovala praktično isti set, nimam pameti ne razloga jima ne verjet.

Če bo šlo vse po sreči in planih, se zna zgodit, da zadeva jutri prvič brcne.

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
super ..čakamo kašen first start video 

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

- L4UK0
- Avtomobil: 1972 Datsun Fairlady Z
Tale tema je res cool branje....zdej bi te pa se spomnu da je prej omenjeni "jutri" danes 

Jutri pa res
vzig mi se manjka, jermen gor.. pol pa se mi bojo hlace tresle

- papi
- Avtomobil: Opel Kadett C 2.0 Turbo, Jaguar S-type V6, Vw T3 caravelle 1.9 TDI,
Bravo!
Me boste zastrupli s temile zračno hlajenci!
Včeri sem v bil v delavnici kjer so v radiju 5m štirje Porsche 6cilinder boxer (3.6, 3.6, 3.2, 2.4 )
Me boste zastrupli s temile zračno hlajenci!
Včeri sem v bil v delavnici kjer so v radiju 5m štirje Porsche 6cilinder boxer (3.6, 3.6, 3.2, 2.4 )

Nnnajs
kdo pa ima tako zakladnico, ce ni skrivnost?