BMW E30 - Kugla

- nicjasno
- Avtomobil: 1989 BMW E30 325i Touring
Re: BMW E30 - Kugla
Kaj mas to za ene cudne odbijace?
Obnova avta: https://db.tt/hbFq2YSh , Dogodivscine po obnovi: https://db.tt/b4pdypOQ

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
verjetno neki aftermarket podaljški .. se mi zdi da je imel zender nekaj podobnega..mogoče celo alpina ?
Tako se je tjunalo avte v tistih časih
EDIT: zdej gledam da je na začetku teme napisal da gre gor M-tech1 kit

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Jp, original M-technik 1 bodykit je (bo) na avtu. Enkrat ko bom pri volji za vrtat luknje v pragove bom zmontiral še pragove
Trenutno sta na tapeti izpuh in elektrika..

Trenutno sta na tapeti izpuh in elektrika..

Alpina je v tistih časih imela koncesijo samo za pluženje s čelnimi plugi in ne pragovi in zadnjimi podaljškiDS71 wrote:verjetno neki aftermarket podaljški .. se mi zdi da je imel zender nekaj podobnega..mogoče celo alpina ?

Alpinas were always posh hot rods!

- DS71
- Avtomobil: Manta 400 & Stingray
možno možno ..vse je možno ..

..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Tale ma MT1 podalske in pragove tole je taprava Alpina

Alpinas were always posh hot rods!

Alpina in MT1 ni isto.
MT1 je bil pač pod dodatno opremo in si ga lahko dokupil. Pragovi in oba podaljška odbijčev imajo kataloške, bmw znake..
MT1 je bil pač pod dodatno opremo in si ga lahko dokupil. Pragovi in oba podaljška odbijčev imajo kataloške, bmw znake..

kugla je z novim srcem in podobo že prevozila dobrih 200 km
Zaenkrat sem zelo zadovoljen
Za zrihtat imam še cel kup malenkosti, nekaj elektrike in pa celotno podvozje, zamenjat bo treba tudi diff, ker se mi ta zdi prekratek.
Ko bo zunanjost končana pridejo še slike, za zdaj pa sem si sposodil tole iz bmw meeta v Slovenj Gradcu

Zaenkrat sem zelo zadovoljen

Za zrihtat imam še cel kup malenkosti, nekaj elektrike in pa celotno podvozje, zamenjat bo treba tudi diff, ker se mi ta zdi prekratek.
Ko bo zunanjost končana pridejo še slike, za zdaj pa sem si sposodil tole iz bmw meeta v Slovenj Gradcu

pridn pridn...
dif ti prekratek ? to je najboljse za pospeske
dif ti prekratek ? to je najboljse za pospeske